Den første uge

 

 
Så er den første uge gået. Jeg har været ret spændt på, hvordan det hele ligesom skulle fungere, men alt i alt synes jeg det har gået godt. Jeg startede i søndags med at droppe at spise kartofler, pasta og ris – og dertil minimere mit forbrug af brød. Faktisk har jeg næsten ikke spist noget brød, kun knækbrød et par gange. Jeg har derudover været inviteret på rundstykker to gange i denne uge, så der har jeg jo selvfølgelig også spist brød.
 
Da jeg steg op på vægten i morges, var der et glædeligt syn. Jeg må indrømme, at jeg var spændt! Jeg har vejet mig undervejs i løbet af ugen (fordi jeg var nysgerrig), så jeg har kunne følge en smule med. Men i løbet af en uge har jeg tabt mig 2kg! – og det er kun ved at droppe kartofler, pasta, ris og brød.
 
Men det har ikke været nemt, synes jeg. Jeg har de første par dage gået rundt med en følelse af at være sulten uden egentlig at være det – giver det mening? Det var som om at min hjerne lige skulle vænne sig til kostændringerne. Derudover havde jeg sat mig den plan, at jeg ikke måtte spise efter kl. 19.00 – det er altså også svært at vænne sig til, når man normalt bare spiser når man har lyst. Og så har det været svært, fordi jeg de første par dage gik rundt og var svimmel. Jeg er overbevist om, at det er fordi jeg har ‘manglet’ det sukker jeg plejer at få – for allerede nu synes jeg det går bedre.
 
Og min viljestyrke er stadig ikke helt på plads, for da svigerforældrene igår spurgte om vi ville med ned og have en is – sagde jeg per automatik, at selvfølgelig ville jeg det. Men vi gik den dejlig lang tur bagefter, så jeg tænker det er okay at gøre en sjælden gang (man skal altså også have lov at leve!).
 
Apropros leve. Så bliver jeg rigtig spændt på hvordan næste uge kommer til at gå. Jeg har ferie, og tager de første 3 dage på en lille tur til Aalborg med en veninde; jeg må virkelig gøre hvad jeg kan for at tænke over hvad jeg kommer i munden! Og så er der OpenAir i Varde i weekenden, hvor jeg har valgt at jeg lidt lukker øjnene. Jeg ved godt det er dumt, men så må jeg stramme ballerne lidt mere i ugen efter. 

7 tanker om "Den første uge"

 1. Christina

  Jeg ville da ønske, jeg kunne holde mig fra alt 'usundt' men det kan jeg ikke – og jeg kan lige så godt bare acceptere det, og så som du skriver skabe en god balance for mig.

  Jeg vil ikke 'gå glip af ting' for at tabe mig, hvis man kan sige den sådan. Så må jeg bare tage mig mere sammen på andre tidspunkter. Jeg ved jo godt, at der kommer perioder hvor der er forskellige arrangementer (oftest om sommeren og i julen), men hvis jeg bare tænker mig om det meste af tiden – ja, så burde det da ikke gå HELT galt 🙂

  Tak, fordi du hepper på mig!

  Svar
 2. Christina

  Jeg ville da ønske, jeg kunne holde mig fra alt 'usundt' men det kan jeg ikke – og jeg kan lige så godt bare acceptere det, og så som du skriver skabe en god balance for mig.

  Jeg vil ikke 'gå glip af ting' for at tabe mig, hvis man kan sige den sådan. Så må jeg bare tage mig mere sammen på andre tidspunkter. Jeg ved jo godt, at der kommer perioder hvor der er forskellige arrangementer (oftest om sommeren og i julen), men hvis jeg bare tænker mig om det meste af tiden – ja, så burde det da ikke gå HELT galt 🙂

  Tak, fordi du hepper på mig!

  Svar
 3. Negle Lir

  Der er nogle der kan finde ud af at gøre det på den super-hårde måde, uden nogen som helst synder. Godt for dem!!
  Men jeg synes det er rart at læse, at du har fundet en balance som er god for DIG! For denne slanke proces skal være en god oplevelse, der skal give dig masser af energi. Så dur det ikke at man sidder og slår sig selv oveni hovedet fordi man har spist en is. Eller siger nej til et arrangement fordi man er bange for ikke at kunne modstå fristelserne. SUPER GODT GÅET AF DIG! Keep up the good work 🙂

  Svar
 4. Negle Lir

  Der er nogle der kan finde ud af at gøre det på den super-hårde måde, uden nogen som helst synder. Godt for dem!!
  Men jeg synes det er rart at læse, at du har fundet en balance som er god for DIG! For denne slanke proces skal være en god oplevelse, der skal give dig masser af energi. Så dur det ikke at man sidder og slår sig selv oveni hovedet fordi man har spist en is. Eller siger nej til et arrangement fordi man er bange for ikke at kunne modstå fristelserne. SUPER GODT GÅET AF DIG! Keep up the good work 🙂

  Svar
 5. Christina

  Mange tak!! 😀 Jeg er også ret stolt af mig selv. Jeg må indrømme, at jeg også var skeptisk ved at undvære kartofler – men det fungere faktisk ret godt. Jeg har dog aftalt med mig selv at det er okay at få kartofler/ris/pasta en gang (eller sådan) i ugen. Men jeg har bare købt de grønsager og det salat jeg elsker, og så har jeg faktisk slet ikke haft behovet for det.

  Ja, jeg synes altså også der skal være lidt sjovt ved at leve. Så isen skulle der altså være plads til! Og så er det jo bare at lade være med at gøre det ofte – så tror jeg ikke der kan ske det helt vilde.

  Svar
 6. Betina | Vanilla Dreams

  SÅ flot klaret! 😀
  Det er bare så svært sådan noget, og jeg synes at det er helt vildt flot at du har sat dig for at undvære ris, pasta og kartofler. Det ville jeg ALDRIG kunne!
  Og selvfølgelig er det iorden at du spiste en is, ellers bliver det da for surt 😀

  Held og lykke med det fremover 🙂

  Svar
 7. Betina | Vanilla Dreams

  SÅ flot klaret! 😀
  Det er bare så svært sådan noget, og jeg synes at det er helt vildt flot at du har sat dig for at undvære ris, pasta og kartofler. Det ville jeg ALDRIG kunne!
  Og selvfølgelig er det iorden at du spiste en is, ellers bliver det da for surt 😀

  Held og lykke med det fremover 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *