Rofus – nu med fedthale

Jeg har valgt at starte indlægget med disse billeder af Rofus, da de viser ham fra ‘sin bedste side’. Jeg følte ikke rigtigt, at jeg kunne starte ud med at vise et billede af hans hale, for Rofus har nemlig fået fedthale – og jeg synes virkelig det er så klamt.
Fedthale er lidt ligesom vi får bumser, så det er noget der egentlig går væk af sig selv. Nogle siger dog, at det kan gå væk ved at give fiskeolie, så det er vi igang med nu. For hvis jeg kan få det væk hurtigt – så er det det jeg gør. I får lige et billede af halen:
Som i kan se, er det virkelig ikke et kønt syn. Heldigvis er det da ikke HELE halen, som er hårløs (endnu?) .. Men jeg synes det ser forfærdeligt ud som det er nu. Ad. Jeg håber virkelig at det fiskeolie virker, så Rofus kan få sin flotte behårede hale tilbage.
Nu vil jeg gøre mig klar og tage hjem til en veninde, som har fået sig en ilderhvalp. Hun vil gerne lige have lidt hjælp til at sammenføre den nye hvalp med hendes gamle. Ofte er der en del magt-kampe, men jeg håber at de acceptere hinanden hurtigt.

4 tanker om "Rofus – nu med fedthale"

 1. Christina

  Nej, det er altid noget at det ikke genere dem. Men det er virkelig ikke kønt.

  jeg håber at han snart bliver 'flot' igen – så han kan tæve dem alle sammen på udstillinger. Haha.

  Men ja, egentlig er det jo ligemeget med halen. Det er ikke nødvendigt at gøre noget ved, det er bare så grimt synes jeg.

  Svar
 2. Lille Lisa

  Fedthale har aldrig været et kønt syn – men nogle er jo uheldige at have det. Heldigvis er det ikke umiddelbart noget der generer dem. 🙂

  Vores gamle Lady havde en lignende hale da vi fik hende i sin tid. Kun et eneste år, ud af de 5 år vi havde hende, havde hun pels på halen, ellers havde hun fedthale – og det var helt uden pels. Sådan en rotte-agtig-hale.

  Men jeg kan godt se at det er temmelig upraktisk, når du tager på udstilling med dine dyr. Håber han snart får pelsen igen, den lækkerbidsken 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 tanker om "Rofus – nu med fedthale"

 1. Christina

  Nej, det er altid noget at det ikke genere dem. Men det er virkelig ikke kønt.

  jeg håber at han snart bliver 'flot' igen – så han kan tæve dem alle sammen på udstillinger. Haha.

  Men ja, egentlig er det jo ligemeget med halen. Det er ikke nødvendigt at gøre noget ved, det er bare så grimt synes jeg.

  Svar
 2. Lille Lisa

  Fedthale har aldrig været et kønt syn – men nogle er jo uheldige at have det. Heldigvis er det ikke umiddelbart noget der generer dem. 🙂

  Vores gamle Lady havde en lignende hale da vi fik hende i sin tid. Kun et eneste år, ud af de 5 år vi havde hende, havde hun pels på halen, ellers havde hun fedthale – og det var helt uden pels. Sådan en rotte-agtig-hale.

  Men jeg kan godt se at det er temmelig upraktisk, når du tager på udstilling med dine dyr. Håber han snart får pelsen igen, den lækkerbidsken 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *