NOTD: Princesses Rule!

Det er vidst længe siden at jeg sidst har vist en NOTD herinde. Jeg må indrømme at det skyldes, at jeg for tiden ikke får gjort særlig meget ved mine negle, da de er ødelagte og bløde – så istedet for en masse forskellige lakker, prøver jeg på at pleje dem så godt jeg kan.
Men nu kom der lige en ny mani på dem. Jeg vandt for noget tid siden en GiveAway, der indeholdte nogle OPI lakker (link) – og idag fik jeg så nogle af dem prøvet.

Som grundfarve har jeg brugt OPIs ‘sweet heart’, som er en sød lyserød og er utrolig lys. Ovenpå den lyserøde lak, lagde jeg en lag ‘Princesses Rule!’, som er en lyserød/pink shimmer lak (som jeg allerede nu elsker). Og så sluttede jeg af med OPIs Rapidry Top Coat. Jeg synes virkelig godt om denne mani, og det er nok ikke sidste gang de kommer på. Nu er jeg bare spændt på hvor længe de holder.

3 tanker om "NOTD: Princesses Rule!"

 1. Christina

  Haha. Det var da så lidt :).. Jeg vil dog sige, at du skal have en lak under. For den er rigtig 'tynd' og ikke særlig dækkende – men sådan er alle shimmer lakker jo 🙂 Jeg anbefaler 'Sweet Heart', eller en farve i den stil til underlak – for jeg synes altså det ser godt ud! 😀

  Svar
 2. Mønneberg

  Jeg elsker du lige viser den lak frem jeg overvejer at købe :$.. OPI Princesses Rule! er nemlig mega yndig i flasken, men ih ja :$. Bliver mere og mere overbevist om at skulle købe den.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 tanker om "NOTD: Princesses Rule!"

 1. Christina

  Haha. Det var da så lidt :).. Jeg vil dog sige, at du skal have en lak under. For den er rigtig 'tynd' og ikke særlig dækkende – men sådan er alle shimmer lakker jo 🙂 Jeg anbefaler 'Sweet Heart', eller en farve i den stil til underlak – for jeg synes altså det ser godt ud! 😀

  Svar
 2. Mønneberg

  Jeg elsker du lige viser den lak frem jeg overvejer at købe :$.. OPI Princesses Rule! er nemlig mega yndig i flasken, men ih ja :$. Bliver mere og mere overbevist om at skulle købe den.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *