Puder

Jeg fik her til aften syet de puder færdig, som jeg begyndte på igår (link). Jeg er okay tilfreds med dem, men desværre kom jeg til at sy betrækket for stort – typisk. Men jeg var i tvivl om, at selvom puden hed 40×40 – om det så var størrelsen på puden uden fyld, så jeg gav den lige et par ekstra cm. Jeg kan så fortælle, at når der står 40x40cm på puden, så er det med fyld.
Tittebåndet er jeg ret imponeret over. Jeg synes lige det giver det sidste og det er godt jeg kom en farvet tittebånd på, for ellers tror jeg faktisk puderne var blevet lidt kedelige. Nu skal jeg bare have fundet en stor stor knap til midten af puderne i samme farve som tittebåndet.
Derudover havde jeg en kamp med lynlåsen, så jeg endte med at droppe at gøre som jeg gjorde sidst, fordi alt jeg gjorde simpelthen blev så skævt og grimt. Jeg ved ikke hvad jeg gjorde forkert i forhold til DIYen, men et eller andet må jeg have gjort galt. Derfor tog jeg den bare lige på fornemmeren, og det blev faktisk også ret godt. Synes slutresultatet af ‘lynlåsen’ er blevet okay.

 

2 tanker om "Puder"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *