Jeg er igang med nye puder!

Jeg har længe været en smule træt af de puder vi har i stuen; egentlig ikke fordi de fejler noget, men nu har vi bare kigget på dem så længe. Puderne var nogle jeg lavede på et tidspunkt, for at få farver i stuen (se puderne her). Men nu skulle der altså ske noget nyt!
Jeg har haft noget stof fra IKEA liggende ret længe – og har vidst fra lige da jeg købte det, at det skulle bruges på nye puder i sofaen. Men så manglede resten bare: skulle der farver på? Hvordan skulle de syes? Og så videre. Pludselig skriver Julie til mig, at jeg skulle prøve at sy tittebånd på i en farve, for at puderne ikke blev for kedelige – og det tænkte jeg, kunne være en rigtig god idé.
Men det er første gang jeg prøver med det der tittebånd. Og selvom det faktisk er ret simpelt at sy, handler det godt nok om at have tungen lige i munden. Jeg brugte Marapyttas DIY, og den var dejlig nem og ligetil. Den første pude er ikke nær så flot syet som nummer to pude, men sådan er det jo – øvelse gør mester. Jeg tror ikke det er sidste gang jeg laver noget med tittebånd.
Planen er så nu, at jeg i morgen skal have syet bagsiden. Jeg ville gerne have syet den færdig idag, men de lynlåse jeg havde købt til formålet er pist forsvundet, så må købe nogle nye for at blive færdig. Men når det hele er syet sammen, så skal jeg have købt to store turkise knapper, som matcher til tittebåndet – tror I ikke det kunne være fint?

4 tanker om "Jeg er igang med nye puder!"

 1. Christina

  Jeg er normalt ikke gode venner med min symaskine, men efter jeg havde den skilt ad og samlet igen er det som om den faktisk gerne vil samarbejde, hehe. (nu må vi se hvor længe det varer).

  Jeg har nu klippet til bagsiden i grå, så det bliver det.
  Nu skal butikkerne bare åbne, så jeg kan få købt 2 lynlåse, så jeg kan blive færdig 🙂

  Svar
 2. Christina

  Tak! 😀
  – altså jeg regner med at bagsiden skal være grå? Men nu har jeg gået og funderet om den skal være magen til forsiden – hvad synes du?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *