Seasalt – Grøn Te

Jeg lovede at jeg ville lave et indlæg om denne grønne te, som jeg lavede et indlæg om her. Jeg har prøvet teen i de 14 dage, som man anbefaler – og dette er min vurdering af forløbet. Det er ikke et sponsoreret indlæg, blot et indlæg med min egen erfaring. Jeg er ikke så god til sådan noget, så kommenter endelig, hvis der er mere/andet i vil vide.
 
 
Grøn Te – hvad er det?:
Seasalt KUR-TE som har en helt speciel blanding med grøn Poo Ehr te fra de blå bjerge i Kina, har været kendt i det kinesiske husapotek i tusinde år som et naturligt middel til at vedligeholde en god fordøjelse, pleje sit helbred, skabe god energi og holde huden sund og smuk. 
 
Grøn te er fyldt med antioxidanter, der styrker immunforsvaret i kroppen. Teen sørger for at kroppen renses for gift og affaldsstoffer. Indholdet af Hvidtjørn virker kolesterol sænkende og letter lidt på humøret samtidig er hvidtjørn kendt for sin hjertestyrkende effekt. Ginseng er en ren energi giver og det er praktisk når man renser ud, da det godt kan trætte lidt, at kroppen bruger energi på processen. Samtidig er ginseng kendt for at lindre lidt på stive led og ledsmerter. 
 
Kur-te renser ud gennem fordøjelsessystemet og giver typisk et vægttab på 3-4kg på 14 dage. Tag teen som en udrensnings/slankekur eller blot efter behov når du har forstoppelse virkningen er fantastisk. (læs mere her).
 
 
Brugsanvisning:
Der er 7 breve i pakken – og der skal drikkes et brev hveranden dag i en 14. dags periode. Teen kan drikkes varm, afkølet eller kold. Dyp et tebrev i et krus med kogende vand og lad det trække i cirka 10 minutter. Derefter er det bare at drikke teen. Det anbefales dog, at man drikker det inden middag. Under perioden skal man huske at drikke ekstra vand! Når de 14 dage er gået, anbefales det at man holder en pause på cirka 14. dage.
 
Pris og forhandlere:
50kr for 7 breve. Jeg ved ikke om det er dyrt eller billigt, men jeg synes pengene er godt givet ud. Jeg har købt min te i Matas, men jeg har set at man kan købe det mange steder på nettet også.
 
 
Min vurdering:
Jeg må indrømme, at da jeg tog den første kop af teen, tænkte jeg ‘det smager okay’, men efter en uge var jeg ved at være godt træt af den. Mine kopper blev mindre og mindre. Så jeg vil sige at jeg synes teen smager forfærdeligt, og at jeg var glad for at det kun var hver 2. dag i fjorten dage, jeg skulle drikke den. Men jeg tror det er en smagssag, for min mor (der også har prøvet teen) synes den smager okay.
Og de lyver ikke så der står, at det renser hele systemet! Efter 6-7 timer begynder man at mærke maven der arbejder og rumler – så jeg råder jer til at være i nærheden af et toilet efter de 6-7 timer! Det er dog kun de dage, hvor man drikker teen at man kan mærke noget – de andre 7 dage er man faktisk helt upåvirket. Dog synes jeg kun dette var et problem de første par dage.
 
Efter de 14 dage var gået og jeg stillede mig på vægten, sagde den faktisk -2kg. Og det er selvom jeg ikke tænkte over hvad jeg spiste eller noget (og det er selvfølgelig også dumt af mig). Hvis man prøver at spise lidt fornuftigt imens, så burde man jo faktisk kunne tabe sig mere (måske de 3-4kg som der står det er muligt at tabe). Men uanset hvad, så synes jeg, at man kan mærke på sin krop og sin energi, at man får det bedre når man drikker denne te – så jeg skal helt sikkert prøve teen igen.
 
Har du prøvet den? – Eller skal du prøve den?

12 tanker om "Seasalt – Grøn Te"

 1. Christina

  Det tænkte jeg også; men jeg tvivler på at det var derfor. Men jeg tager den igen til d.1 – og så skal jeg nok redigere i indlægget. Hehe.

  Svar
 2. Christina

  Jeg var syg imens jeg tog teen, så om det var derfor jeg 'slog ud' eller om det var teen 🙂 jeg må fortælle hvad jeg oplever når jeg prøver igen (til den første).

  Svar
 3. Maja Sammi

  Jeg tænkte på noget. Eftersom det er en udrensningskur, kunne man forestille sig at det også ville påvirke ens hud. Oplevede du særlig uren hud mens du drak teen eller efterfølgende? 🙂

  Svar
 4. Christina

  Jeg aner ikke hvad hindbærblad-te er :p men jeg bryder mig ikke som sådan om hindbær, så umiddelbart tror jeg ikke det er noget for mig :p haha.

  Altså, den her te er drinkable – og det er så det :p

  Svar
 5. Christina

  Jeg købte det som 'vægttab' – at det var godt til at sparke en kur igang, fordi det er udrensende. At det gør en masse andet, er jo bare et plus. Hehe.

  Men jeg oplevede slet ikke at skulle tisse hele tiden eller at have hovedpine.

  Svar
 6. Julie Stuhr

  Jeg tror jeg skal prøve den te 🙂

  Jeg drak hindbærbladte i slutningen af min graviditet, det anbefalede jordmoderen, og det smagte skrækkeligt! Men efter et par uger havde jeg vænnet mig til smagen. Så jeg kan forhåbentlig klare den her også :b

  Svar
 7. Ann Nissen

  Jeg skulle tisse hele tiden og fik en forfærdelig hovedpine fordi jeg glemte at drikke nok vand. Så ja, den virker da, men jeg har nu aldrig hørt det som et 'vægttab' 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 tanker om "Seasalt – Grøn Te"

 1. Christina

  Det tænkte jeg også; men jeg tvivler på at det var derfor. Men jeg tager den igen til d.1 – og så skal jeg nok redigere i indlægget. Hehe.

  Svar
 2. Christina

  Jeg var syg imens jeg tog teen, så om det var derfor jeg 'slog ud' eller om det var teen 🙂 jeg må fortælle hvad jeg oplever når jeg prøver igen (til den første).

  Svar
 3. Maja Sammi

  Jeg tænkte på noget. Eftersom det er en udrensningskur, kunne man forestille sig at det også ville påvirke ens hud. Oplevede du særlig uren hud mens du drak teen eller efterfølgende? 🙂

  Svar
 4. Christina

  Jeg aner ikke hvad hindbærblad-te er :p men jeg bryder mig ikke som sådan om hindbær, så umiddelbart tror jeg ikke det er noget for mig :p haha.

  Altså, den her te er drinkable – og det er så det :p

  Svar
 5. Christina

  Jeg købte det som 'vægttab' – at det var godt til at sparke en kur igang, fordi det er udrensende. At det gør en masse andet, er jo bare et plus. Hehe.

  Men jeg oplevede slet ikke at skulle tisse hele tiden eller at have hovedpine.

  Svar
 6. Julie Stuhr

  Jeg tror jeg skal prøve den te 🙂

  Jeg drak hindbærbladte i slutningen af min graviditet, det anbefalede jordmoderen, og det smagte skrækkeligt! Men efter et par uger havde jeg vænnet mig til smagen. Så jeg kan forhåbentlig klare den her også :b

  Svar
 7. Ann Nissen

  Jeg skulle tisse hele tiden og fik en forfærdelig hovedpine fordi jeg glemte at drikke nok vand. Så ja, den virker da, men jeg har nu aldrig hørt det som et 'vægttab' 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *