Jeg er glad!

Jeg blev rigtig glad da postbuddet for lidt ringede på min dør og sagde ‘Jeg har en pakke til en Christina?‘. Jeg skyndte mig at sige ‘jajaja, det er mig‘ (i tonen: kom nu bare med den pakke!). Jeg skyndte mig ind i stuen og flåede pakken op; da jeg så indholdet, begyndte jeg at hvine – jeg har fået mine elskede bøger!
Jeg har længe ledt efter lige præcis disse bøger; Twilightbøgerne på engelsk i en ‘red edge’-edition, men uanset hvor jeg har kigget, så har man kun kunne købe det i England – uden mulighed for at få det fragtet til Danmark. Derfor var jeg ovenud lykkelig da jeg opdagede, at det var muligt at købe disse bøger hos adlibris. Jeg har aldrig brugt stedet før, men jeg ville have disse bøger (men jeg blev på ingen måde skuffet).
Efter en lille uge er bøgerne nu herhjemme; og jeg er lykkelig! jeg kan slet slet ikke lade vær med at smile og kigge på mine bøger. Folk der kender mig ved, at jeg længe har ville have disse bøger. Jeg har bøgerne på dansk, og har gerne ville have dem på engelsk længe. Men jeg ville have, at det skulle være denne version – og den er lige så skøn, som jeg havde forestillet mig.
Når jeg har skrivet dette indlæg, vil jeg sætte mig i sofaen med den første bog ‘twilight’ og en kop varm kakao. 
Har i læst bøgerne? Hvad synes i?

14 tanker om "Jeg er glad!"

 1. Christina

  Hahahaha – åh jeg kender det alt for godt :b jeg kan huske jeg var helt trist første gang jeg læste sidste linje i Breaking dawn :p så jeg blev jo nødt til at læse bøgerne igen.

  Svar
 2. C. Stubbe

  Jeg overvejer det også! Skulle finde et citat i Breaking Dawn den anden dag til min veninde, som var hjemme ved mig, og skulle virkelig koncentrere mig for at finde citatet og ikke bare sidde og læse videre i den 😛

  Svar
 3. Christina

  Ja, jeg synes altså også de er unikke; måske fordi jeg aldrig har set dem før. Hehe.

  Det er jo smag og behag om man kan lide bøgerne 🙂 – jeg elsker dem.

  Svar
 4. Christina

  Haha. Min kæreste ved også, at når jeg først har bøgerne fremme så skal han ikke forstyrre mig :p .. Og han ved også, at jeg er dybt forelsket i de bøger. Hehe. Men jeg har kun læst de engelske 1 gang, og nu hvor jeg ville have dem, skulle det være denne 'special edition'. 🙂

  Hvad sker der efter september? 🙂

  Svar
 5. Christina

  Hehe, ja de er! Jeg synes også de er fantastiske at kigge på! Og jeg er allerede gået igang med første bog :'D .. I'm in love!

  Jeg synes da helt sikkert du skal læse bøgerne igen. Jeg tror jeg har læst mine (danske) mindst 100 gange.

  Svar
 6. understjernerne

  Jeg har også læst dem – på svensk :p
  Da jeg var færdig med 4'eren, klappede jeg bogen sammen og sagde til min daværende kæreste: Beklager, men jeg har aldrig være forelsket i dig! 😀
  …det tog han ikke så pænt!

  Jeg overvejer også at læse dem igen her i løbet af sommeren, der kommer jo nok til at gå noget tid før jeg får tid til at læse igen efter september 🙂

  Svar
 7. C. Stubbe

  Årh de er jo SÅ flotte!! 😀
  Har også lidt overvejet at læse i dem igen, da de er så gode! (og jeg har brug for noget at lave her i ferien) 😛

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *