NOTD: Stripes

Jeg kunne altså ikke lade være! Egentlig har jeg lavet disse negle til den challenge vi har gang i på bloggen neglerier, men jeg synes bare de er SÅ fede – så jeg bliver nødt til at dele dem med jer her ‘før tid’ (de bliver først vist på neglerier om nogle dage).
Neglene er lavet med folie og det er første gang jeg prøver at arbejde med det – men gosh, hvor var det dog nemt at arbejde med. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil prøve det. Det tog mig max 10 minutter at komme på, og så er der ingen tørretid eller noget – medmindre man selvfølgelig kommer topcoat på (så holder de vidst længere). Kunne i måske være interesseret i en diy på hvordan man påføre disse?
Jeg har købt dem på ebay til omkring 10kr – så det er jo en utrolig billig måde at få super fede negle på. Jeg købte selv to sæt; disse og nogle med dyreprint – men overvejer allerede nu, om jeg ikke skal have nogle flere. Vil du også have nogle? Så har jeg købt mine her.

4 tanker om "NOTD: Stripes"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *