Madplan til jer!

Hvor var det fantastisk, at der var så stor opbakning omkring min madplan – taktaktak! Jeg er glad for, at I også synes den er fed – for jeg er selv ret godt tilfreds.
Jeg har ændret filen til PDF, så I har mulighed for at downloade den. Jeg har lavet den som to forskellige slags; en hvor det er muligt at skrive ugetallet på – og en uden. Jeg ved ikke hvad I mest er til, så derfor får i begge. Vil i ikke lige fortælle, hvis der er problemer med dokumentet eller med at downloade madplanen?

I må meget gerne kommentere, hvis i vælger at downloade madplanen. Det kunne være lidt sjovt at se, hvor mange der egentlig gerne vil have den. Fortæl også gerne hvilken af madplanerne i henter.

Jeg synes faktisk det var lidt sjovt at lave, så hvis I kunne tænke jer andre skemaer – så sig endelig til. Jeg overvejer lidt at lave en kalender også. Kunne I være interesseret i sådan noget?

18 tanker om "Madplan til jer!"

 1. Tenna

  Utrolig fin madplan jeg lige fandt her, da jeg søgte efter et skema via google! Vi bruger det også kun til aftensmad, så det kunne være fint med felter kun til dette. Hvad hedder den skrifttype du har brugt? Virkelig flot skema:-)

  Svar
 2. Christina

  Vi spiser også oftest kun aftensmad sammen (ej, og til tider morgenmad).

  Jeg vil lige prøve at lave en plan med et felt til hver dag – så skal jeg nok lige lave et indlæg med det 🙂

  Svar
 3. Tina Westergaard

  Hos os er vi så travle at vi kun spiser aftensmad sammen, sådan er der sikkert mange der har det. Så måske det kunne være fedt med en plan hvor der kun er et felt til hver dag, og evt. 2 uger af gangen. Ellers en super god ide 🙂

  Svar
 4. Tina Westergaard

  Hos os er vi så travle at vi kun spiser aftensmad sammen, sådan er der sikkert mange der har det. Så måske det kunne være fedt med en plan hvor der kun er et felt til hver dag, og evt. 2 uger af gangen. Ellers en super god ide 🙂

  Svar
 5. Mønneberg

  Når jeg får ordenligt internet igen, så henter jeg nok lige :$. For skal så meget have gang i madplan! -og ret smart når jeg nu også har kuren jeg burde komme i gang med.

  Svar
 6. Mønneberg

  Når jeg får ordenligt internet igen, så henter jeg nok lige :$. For skal så meget have gang i madplan! -og ret smart når jeg nu også har kuren jeg burde komme i gang med.

  Svar
 7. Christina

  Taktaktak 🙂 .. Ja, jeg synes også at farverne er dejlig skønne – og man kommer jo i super humør af at se på dem. Jeg vil nu heller ikke sige, at vi husker at udfylde ALLE punkter (eller overholder det vi har skrevet). Men jeg elsker idéen :p

  Svar
 8. Christina

  Taktaktak 🙂 .. Ja, jeg synes også at farverne er dejlig skønne – og man kommer jo i super humør af at se på dem. Jeg vil nu heller ikke sige, at vi husker at udfylde ALLE punkter (eller overholder det vi har skrevet). Men jeg elsker idéen :p

  Svar
 9. Anjaaeh

  Sikke dog en dejlig og farverig idé!
  Jeg skal helt sikkert lige have printet et par stykker ud, som kan hænge på mit tomme og kedelige køleskab. Så skal jeg så bare lige huske at udfylde dem, haha. Men det er seriøst genialt – og mange tak! 🙂

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *