Madplan

Vi bruger madplan herhjemme – eller, vi laver den og prøver at overholde den så godt som muligt. Normalt har vi bare haft et kedeligt stykke papir hvorpå der stod hvad vi skulle have at spise hvilken dag. Må dog indrømme, at jeg hele tiden har synes det var utrolig kedeligt at kigge på sådan et stykke papir der hang på køleskabet.

Derfor fik jeg denne idé idag. Jeg har valgt at være lidt kreativ og lave et flot (synes jeg selv) madskema. Det gjorde alverden, at den blev lavet i en masse lækre farver. Den kommer til at pynte rigtig fint ude i køkkenet – ved automatisk at give lidt flere farver i vores ellers kedelige køkken.Planen er så den, at jeg skal have købt en ramme i IKEA, som den skal være i. Om jeg gør så der ikke er glas i rammen, så man kan skrive – eller om jeg køber en tusch, så man kan skrive direkte på glasset.. Det har jeg ikke helt besluttet mig for endnu. Hvad synes du?
Jeg har nu lavet en madplan i kan downloade (se linket ovenfor). Er det noget I vil bruge?

12 tanker om "Madplan"

 1. Sabrina

  Super flot madplan, her bruger vi os madplan bare kun med aftensmad 🙂
  men følger de andre og siger kom med downloadet!
  Kh Sabrina

  Svar
 2. Christina

  Hehe. Sejt, at det ser prof ud :'D det kan jeg godt lide, hehe.

  Jeg skal nok lige lave dokumentet om til en pdf og ligge den på bloggen i morgen 🙂

  Svar
 3. Carina

  Jeg kunne også godt tænke mig sådan en madplan 😀
  Da jeg så billedet af dem, troede jeg det var noget du havde købt et sted.
  Det ser jo helt prof' ud! 😀
  Hit med download, please 😉 <3

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *