Ree Park #1

Vi var i Ree Park i torsdags, og det var første gang for både kæresten og jeg – men absolut ikke sidste gang. Jeg synes virkelig det var en fantastisk park, med en masse forskellige skønne dyr.

Se lige disse skønne skønne løver. Jeg var virkelig imponeret over, at dyrene ikke var ‘gemt væk’. Det gjorde at man kunne se alle løverne og løveungerne uden problem. Jeg er helt vild med løver – og umiddelbart når jeg ser på den, så synes jeg altså ikke de ser særlig farlige ud.
Vi valgte at tage på en safari tur, nu det var vores første tur i parken – og det er virkelig en tur man burde tage. Vi kørte inde ved en masse dyr; så som strudse, giraffer, gazeller, næsehorn og en masse andre dyr. Det der dog var mest imponerende var, at girafferne lå cirka en halv meter fra os så vi rigtig kunne se dem – og de er jo mindst lige så smukke tætte på som de er på afstand.
Vi så også Katta Lemurer! Jeg synes de er så søde – og de ligner mest af alt bamser, synes jeg. I andre parker har man kun mulighed for at se dem på afstand, men her var de inde i et område, hvor vi måtte gå – så vi stod faktisk kun et stridt fra dem og jeg synes virkelig det var noget helt specielt. Vi stod lige ved siden af dem; faktisk så tætte på dem, at hvis vi måtte så kunne vi røre dem.
Der var selvfølgelig også en masse masse skønne dyr; og hvis jeg skal skrive om dem alle så bliver dette et alt for langt indlæg. Men vi så fx røde pandaer, som jo er HELT fantastiske. Vi har set dem før, men hver gang bliver jeg taget med storm. Jeg er virkelig forelsket; og derfor brugte vi også lang lang tid på at kigge på den ene skønhed, de havde i parken.
Jeg tog uendelig mange billeder, men for ikke at spamme jer helt vildt – selvom i har fået en del billeder at se. Så kan i se alle de billeder jeg tog i parken i mit facebook-album.
Har du været i Ree Park? Hvad synes du?

6 tanker om "Ree Park #1"

 1. Christina

  Det er virkelig også en skøn park; jeg ville ønske det lå tættere på.
  Jeg synes helt sikkert du og jeg engang skal i Ree Park! 😀

  Tak, jeg tror jeg er ved at have luret mit kamera nu. Hehe 🙂

  Svar
 2. Anjaaeh

  Jeg elsker Ree Park. Jeg plejer at have sæsonkort dertil, men jeg har slet ikke haft tid til at besøge dem i år – DESVÆRRE! Men mon ikke det kommer 🙂 – Super dejlige billeder!

  Anja – colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 3. Christina

  Tak – hvor er du sød 🙂 .. Ja, jeg synes virkelig det er fantastisk at stå ved siden af dem, så giver dig helt ret.

  Jeg bruger mit spejlreflekskamera – en Canon D1000. Og så redigere jeg billederne, inden jeg ligger dem på bloggen 🙂 Altså ændrer lidt i kontrasten m.m. – og så ligger jeg et grønt filter på (ligesom jeg har på alle billederne på bloggen) :p .. Hvis du vil vide mere, så spørg endelig. 🙂

  Hvor er det dejligt at høre, at du synes mine billeder er gode, for jeg PRØVER virkelig at tage nogle gode billeder. Hehe. Så mange mange tak! 🙂

  Svar
 4. Eeyorenyk

  Ej nogle fantastiske billeder … Jeg elsker også bare sådan nogle dyreparker hvor man faktisk kan komme tæt på dyrene og ikke bare se dem på ti meters afstand gennem tre trådhegn. Måske også derfor jeg blandt andet elsker Knuthenborg fx, fordi der er så meget mere plads og mulighed for at se dyrene rigtigt. 🙂

  Hvilket kamera og evt. tilbehør har du brugt til billederne? 🙂

  Svar
 5. Christina

  Vi snakkede faktisk om, at vi gerne vil prøve i Knuthenborg – for der har vi aldrig været. Men som det er langt for dig at tage til Jylland, så er der jo langt for os at tage til Sjælland. Hehe. Men det er helt sikkert noget vi gerne vil 🙂

  Jeg kan kun anbefale Ree Park. Jeg synes det var helt fantastisk 🙂

  Svar
 6. Mie

  Vi har endnu ikke været i ree park, men det er en af dem vi gerne vil besøge. Men når man bor på Sjælland kræver det lige lidt planlægning:-)
  I Knuthenborg går man rundt inde hos lemuerne. Det er super fedt:-)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *