En hule

Jeg har idag igen prøvet at sidde ved symaskinen og jeg må sige, at det også denne gang kostede blod, sved og tårer. Den vil bare ikke samarbejde med mig! Heldigvis knækkede jeg kun en nål idag; men det betyder så, at jeg må ud og købe flere nåle inden jeg kan sy igen.
Men da jeg var færdig og fik den på stativet, blev jeg desværre ret skuffet. Jeg har lavet den alt alt for kort (den skulle gerne gå ud til hver ‘ende’) – og så har jeg lavet hullet alt for højt oppe. Jeg giver sygdommen (influenza) skylden for, at jeg ikke har kunne tænke rigtig. Men den er selvfølgelig fin nok, hvis man ser bort fra alle fejlene. Hehe.
Jeg har egentlig fokuseret mest på at finde en anden metode til ‘stængerne’. Før lavede jeg sådan ‘gange’ (sådan nogle her), som jeg kunne føre stængerne igennem; denne gang jeg har forsøgt blot at lave et hul i hver ende – det er meget nemmere at lave og ser pænere ud synes jeg. Nu handler det bare om, om det er mere praktisk i forhold til dyrene (nu er der jo pludselig huller de kan grave i).
Og som I kan se, så er Tello på billederne. Det dyr er altså af en mærkelig skabning. Han kan ligge og sove, men lige så snart jeg finder kameraet frem – så er han der! Medieliderlige dyr, haha.

14 tanker om "En hule"

 1. Christina

  Hvor er du sød, puts – og tak! Den er også okay, men absolut ikke en af mine bedste 'kreationer'. Hehe. Jeg må bare igang igen – og denne gang tage mig lidt mere sammen :p

  Svar
 2. Christina

  Hvor er du sød, puts – og tak! Den er også okay, men absolut ikke en af mine bedste 'kreationer'. Hehe. Jeg må bare igang igen – og denne gang tage mig lidt mere sammen :p

  Svar
 3. Christina

  Ja, jeg er virkelig også træt af den maskine. Far har lovet at komme pg kigge på den – og så håber jeg, at den kommer til at virke optimalt igen :p

  Svar
 4. Christina

  Ja, jeg er virkelig også træt af den maskine. Far har lovet at komme pg kigge på den – og så håber jeg, at den kommer til at virke optimalt igen :p

  Svar
 5. Anjaaeh

  Selvom du mener det er et dårligt forsøg du gjorde denne gang, så er det altså stadig meget, meget mere end jeg kan prale af at kunne kreere. Jeg er idiot til at sy – og synes din hule er rigtig fin, selvom den er lidt kort! 🙂

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 6. Anjaaeh

  Selvom du mener det er et dårligt forsøg du gjorde denne gang, så er det altså stadig meget, meget mere end jeg kan prale af at kunne kreere. Jeg er idiot til at sy – og synes din hule er rigtig fin, selvom den er lidt kort! 🙂

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *