En shoppingtur

Da kæresten og jeg har ferie i disse to uger, besluttede vi os for at der skulle ske noget. Vi havde fået lov at låne bilen af svigermor, da jeg skulle til møde i morges – og så tog vi direkte til Kolding efterfølgende.

Selvom vi ikke rigtig skulle have noget, var det virkelig hyggeligt at gå rundt i centret og kigge i de mange butikker. Vi købte faktisk ikke ret meget, og det var endda selvom jeg flere gange ‘det kan jeg ikke leve uden’ til kæresten. Men er det ikke tit sådan?
Som jeg viste i dette indlæg, fik jeg købt tittebånd. Derudover fik jeg købt mere stof til en hule jeg skal have lavet.
Jeg regner med at sætte mig ved symaskinen i morgen og få lavet en hule lign. denne.
Mine nye elskede Birkenstock! Jeg har snakket længe (i flere år) om at jeg virkelig gerne ville have sådan nogle her,
men hver gang er jeg kommet fra det igen. Derfor tænkte jeg idag, at nu skulle det være. Og hvor er de bare
fantastiske! Jeg glæder mig til at skulle have dem på igen.
Jeg købte også disse to toppe i Gina Tricot. Jeg synes de var så super simple og til 40kr stykket, så tænkte
jeg det ikke kunne gå helt galt. De er lange og løse – og helt perfekt til at tulle rundt i herhjemme.
Ingen tur i Kolding Storcenter – uden en tur i Søstrene Grene for at købe pensler. Jeg synes virkelig at deres pensler
er fantastiske – og så koster de ikke ret meget. Jeg tror jeg kom af med omkring 40-50kr for alt dette på billedet.
Det var egentlig meningen at vi skulle på Jensens Bøfhus og spise, når vi var færdige med at shoppe – men idé var der en maaaasse andre der også havde fået. Vi valgte derfor at tage på Burger King istedet; et sted jeg kun har været omkring 2-3 gange i mit liv. Jeg vil sige, at det ikke er Jensens (for Jensens er bare  et hyggeligere sted at spise), men at jeg til en hver tid hellere vil tage på Burger King end jeg vil tage på McDonalds. De har en rigtig god menu med en kylling. Om nom nom, det er lige noget for mig.

2 tanker om "En shoppingtur"

 1. Christina

  Hehe. Jeg har bare ikke så mange penge, så ind imellem bliver det kun til shopping med øjnene – men nu hvor jeg har flere penge end normalt, så ryger der en del flere ting mere ned i kurven 😀

  Svar
 2. Anjaaeh

  Shopping er noget af det hyggeligste jeg ved. Og så er det en rigtig god måde at få tiden til at gå på. – Uanset om man bare kigger eller om man køber en masse lækre ting, hehe. Personligt er jeg ELENDIG til at shoppe med øjnene – jeg skal helst have et par ting med mig hjem, som bevis på en god shopping-tur 😉 haha.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *