Turkis eller papegøjegrøn?

Jeg har brug for jeres hjælp, kære læsere! Jeg skal have syet to nye puder ind til stuen, men jeg kan ikke beslutte mig hvilken af disse to farver tittebånd der er flottest. Jeg synes nemlig begge farver er helt fantastiske, men puderne skal altså kun have en af farverne.

Stoffet som jeg skal bruge til puderne er dette hvide med numre fra IKEA. Jeg regner med at komme en stor knappe i midten i samme farve som tittebåndet. Jeg synes bare at puderne bliver lidt kedelige, hvis der ikke kommer nogle farver på (eller, det var egentlig Julie som foreslog det).

 
Umiddelbart har vi ikke rigtig nogle farver herhjemme – så der er ikke noget det som sådan skal ‘passe til’. Jeg har forsøgt at holde vores stue meget simpel i farverne, og så er det lys, puder m.m. som skal have faver.
 
Så hvad synes i? Skal det være turkis eller papegøjegrøn?

34 tanker om "Turkis eller papegøjegrøn?"

 1. Birgitte

  Jeg ville lave en af hver farve, hvis det var mig :-), men jeg kan se, at du ikke synes det. Jeg synes også, begge farver er vildt flotte. Held og lykke med valget af farve. Glæder mig til at se det færdige resultat 🙂

  Svar
 2. Birgitte

  Jeg ville lave en af hver farve, hvis det var mig :-), men jeg kan se, at du ikke synes det. Jeg synes også, begge farver er vildt flotte. Held og lykke med valget af farve. Glæder mig til at se det færdige resultat 🙂

  Svar
 3. Irene E. Jensen

  Synes bare den virker så..rolig. Svært at forklare. Haha 🙂 Synes blå er en dejlig rolig farve, hvorimod rød er mere støjende. ARGH! Forstår du mig overhovedet? ;D

  Svar
 4. Irene E. Jensen

  Synes bare den virker så..rolig. Svært at forklare. Haha 🙂 Synes blå er en dejlig rolig farve, hvorimod rød er mere støjende. ARGH! Forstår du mig overhovedet? ;D

  Svar
 5. Christina

  Hehe. Jeg synes virkelig det er svært. Jeg prøver at se farverne i virkeligheden i morgen, så kan det være (forhåbentlig) at valget er meget nemt 😛

  Svar
 6. Christina

  Hehe. Jeg synes virkelig det er svært. Jeg prøver at se farverne i virkeligheden i morgen, så kan det være (forhåbentlig) at valget er meget nemt 😛

  Svar
 7. Christina

  Jeg har faktisk slet ikke tænkt på den måde. Haha. Men vi har kun sort, hvid og sølv herhjemme – så vi skal have lidt farver ind 🙂

  Svar
 8. Christina

  Ej, jeg vil gerne have at puderne er ens 🙂 hehe. Ellers var det jo ikke nødvendigt at spørge 😀 hehe. Men jeg synes det er rigtig svært, for begge farver er så fantastisk flotte!

  Svar
 9. Christina

  Ej, jeg vil gerne have at puderne er ens 🙂 hehe. Ellers var det jo ikke nødvendigt at spørge 😀 hehe. Men jeg synes det er rigtig svært, for begge farver er så fantastisk flotte!

  Svar
 10. Betina

  Hvis ikke du har nogle “farver” i stuen, så synes jeg at grøn er bedst. Den passer rigtig godt til de naturlige farver, og den giver også varme, i modsatte til den blå.
  Og varme er jo lig med tryghed, og det kan vi jo godt lide 😉

  Kh

  Svar
 11. Betina

  Hvis ikke du har nogle “farver” i stuen, så synes jeg at grøn er bedst. Den passer rigtig godt til de naturlige farver, og den giver også varme, i modsatte til den blå.
  Og varme er jo lig med tryghed, og det kan vi jo godt lide 😉

  Kh

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *