En glad modtager

Jeg har lige snakket med køberen af det ildersæt jeg har vist tidligere her på bloggen. Hun viste mig nogle billeder af tingene i brug – og hendes ildere er rigtig glade for tingene. Hun har hvalpe lige for tiden, og tingene skulle bruges til dem. På nedenstående billeder kan i se nogle af de skønne skønne hvalpe; man får jo virkelig lyst til at få sig en ilder mere.

Jeg har fået lov til at vise jer dem, så – here goes!

4 tanker om "En glad modtager"

 1. Christina

  Haha. De er nu bare så bedårende, sådan nogle små pus. Jeg ved faktisk ikke hvor gamle de er, men åh. Man ville jo ønske de aldrig blev større. Hehe.

  Svar
 2. Lille Lisa

  ÅRH! Det burde være forbudt at vise sådan nogle billeder! SUK hvor er de skønne! Og ja – man genovervejer da VIRKELIG om man skulle have en mere. 🙂

  Dejligt at se sagerne i brug 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *