Grove Pølsehorn

Jeg besluttede mig idag for, at jeg ville bage nogle pølsehorn. Jeg elsker pølsehorn, men det er bare ikke særlig tit vi får dem bagt. Jeg gik derfor på nettet for at finde en opskrift som var ligetil. Jeg endte med at finde denne opskrift inde på arlas hjemmeside, som virkede meget simpel. Da jeg gerne ville have dem grove, ændrede jeg lidt i opskriften.

(opskrift til ca. 20 pølsehorn)

 • 50g smør
 • ½ liter mælk
 • 50g gær
 • 4 tsk. sukker
 • 1½ tsk groft salt
 • 200g fuldkorns hvedemel
 • 600g hvedemel.

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæret ud. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold dog lidt tilbage med melet).

Så dejen godt sammen. Dæk skålen til og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Tag derefter dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem – tilsæt resten af melet.
Rul derefter dejen ud så den bliver så tynd som muligt og skær lange trekanter – så der er cirka 20 styks. Derefter kom lidt ketchup på og placer pølsen i den ene ende og rul dejen rundt om.  Så skal de bare placeres i ovnen.
Bagetid: ca. 15min ved 200 grader i varmluft.

OBS!! Dejen hæver meget i ovnen, så husk at have dette i baghovedet når du laver pølsehornene.

6 tanker om "Grove Pølsehorn"

 1. Christina

  De er virkelig også gode! Du skulle næsten prøve at lave dem 🙂
  Og så tænker du 'jamen stinna, jeg spiser jo ikke kød' – men så kan du jo komme de der tofu pølser i? :p (jeps, jeg har tænkt på dig).

  Ellers, så tror jeg faktisk dejen sagtens kan bruges til alm. boller også 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *