Kurven er færdig – og godkendt

Så fik jeg lavet kurven færdig. Jeg var i føtex og handle, og der fandt jeg et fleece plaid, som jeg valgte at bruge til bunden af kurven. Farven synes jeg passer rigtig fint – også selvom den ikke er så ‘blå’ som jeg havde haft i tankerne.

Kurven har jeg gjort stor (i hvert fald større end jeg plejer), dyrene er sikkert ligeglade – men jeg synes bare tit de ligger ovenpå hinanden og det er da synd for den nederste? Derfor har jeg gjort plads til at de alle kan ligge i kurven uden at mose hinanden. Jeg tror dog egentlig at dyrene er ligeglade, for de har ikke haft noget problem med at sove ovenpå hinanden før (se selv her og her).
Som I kan se, så har dyrene taget godt imod den.

4 tanker om "Kurven er færdig – og godkendt"

 1. Christina

  Tak skal du have :')

  Hahah. Sådan havde jeg det også til at starte med. Men så besluttede jeg mig for, at jeg VILLE kunne sy og så har jeg bare fortsat og fortsat – selvom jeg mange (læs: MANGE!!) gange har overvejet at opgive.

  Svar
 2. Eeyorenyk

  Nååååh, hvor er de søde. <3 Og sikke en fin kurv. Jeg er selv en spade til sådan noget med at sy. Jeg kan dårligt sætte en knap i en bluse, uden at et eller andet går galt. :p

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *