‘Er kurven færdig nu?’

 
Jeg kom egentlig ret langt med kurven igår; i hvert fald så langt jeg kunne, nu hvor jeg ikke havde fleece hjemme til bunden. Jeg fik den syet sammen og fyldt den første række – og hvis alt går som jeg vil have det, så skulle den gerne være færdig i morgen.
Men ud fra billederne at dømme, så tror jeg dyrene GLÆDER sig til jeg er færdig med kurven. Den blev i hvert fald taget godt imod i morges – også selvom den kun er halvfærdig. Men så igen, alt nyt er jo fantastisk i ildernes verden. Jeg undskylder de lidt dårlige billeder, men det er virkelig svært at tage gode billeder af legende ildere.

10 tanker om "‘Er kurven færdig nu?’"

 1. Christina

  Tak, jeg synes nu også de er søde 🙂

  Ja, man kan lege og kæle med ildere – på mange måder minder de meget om katten. Vores ildere er ikke i bur, men bor i køkkenet når vi ikke er hjemme. Når vi er hjemme, er de altid ude 🙂 så jeg tror at de er max 8-10 timer i buret om dagen 🙂

  Svar
 2. Christina

  Tak, jeg synes nu også de er søde 🙂

  Ja, man kan lege og kæle med ildere – på mange måder minder de meget om katten. Vores ildere er ikke i bur, men bor i køkkenet når vi ikke er hjemme. Når vi er hjemme, er de altid ude 🙂 så jeg tror at de er max 8-10 timer i buret om dagen 🙂

  Svar
 3. Negle Lir

  De ser altså søde ud 🙂 vi havde Marsvin et års tid tilbage, men de var altså ret kedelige… Tissede altid på os når vi havde dem oppe af buret, og sad ellers helt stive af skræk næsten. Nu har vi fårt enkat istedet (snart 2) der er noget mere underholdnings- og kæleværdi i dem. Kan man også kæle og lege med ildere? De bor vel i et bur mest af tiden??

  Svar
 4. Negle Lir

  De ser altså søde ud 🙂 vi havde Marsvin et års tid tilbage, men de var altså ret kedelige… Tissede altid på os når vi havde dem oppe af buret, og sad ellers helt stive af skræk næsten. Nu har vi fårt enkat istedet (snart 2) der er noget mere underholdnings- og kæleværdi i dem. Kan man også kæle og lege med ildere? De bor vel i et bur mest af tiden??

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *