Dagen idag – for 4 år siden


Når jeg ser alle de personer, som er ved at blive student nu; tænker jeg på den gang det var mig der stod der med huen på. Glad og lettet over, at jeg nu endelig kunne kalde mig student – og det var virkelig en fantastisk følelse! Følelsen af at være færdig; et kapitel var overstået og det skulle fejres – og det blev det!
Det er faktisk utroligt, at det allerede er 4 år siden jeg blev færdig; sådan føles det slet ikke. Men når jeg tænker tilbage og tænker, at jeg faktisk også allerede har en uddannelse som pædagog overstået, så passer det jo meget rigtigt med fire år.

4 tanker om "Dagen idag – for 4 år siden"

  1. C. Stubbe

    Det er utroligt så hurtigt tiden går. Jeg blev student i 2009 og lige nu står jeg og venter på at en veninde bliver student om tyve minutter. Og det vækker så mange minder at se røde og blå huer gå rundt 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *