Todo no. 2: TADA – ildertingene er nu færdige!

Så fik jeg fyldt de sidste to kurve, og alt er nu syet og færdigt. Hvor er det skønt endeligt at være færdig med denne sending – for den har virkelig været længe undervejs. Men jeg er godt tilfreds med hver en lille del af denne sending, og faktisk ville jeg ønske at mine egne dyr skulle have disse ting. Jeg håber at modtageren bliver glad for det.
Nu hvor jeg er færdig med disse ting, er jeg også igennem min todo-liste, som jeg lavede for længe længe siden. Jeg må indrømme, at jeg har haft rigtig dårlig samvittighed ved at der er gået så langt tid imellem jeg har fået lavet nogle af tingene på denne liste. men jeg er igennem nu, og jeg er godt tilfreds!
Hvis I vil se nogle af de andre ting, jeg har lavet fra min todo-liste, så tryk på billederne herunder.

2 tanker om "Todo no. 2: TADA – ildertingene er nu færdige!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *