Instagram moments #7

# 1: Folk der kender mig, ved at jeg egentlig ikke interesserer mig for fodbold, men da vi blev inviteret ud til svigerforældrene for at se det, sagde jeg ja – mest for hyggens skyld.
# 2: Tello kan simpelthen sove alle steder; her sover han i min hånd. Han gør meget det der hedder dødssøvn, så man kan faktisk gøre næsten alt ved ham, imens han sover.
# 3: Min mor havde lige fået en ny neglelak, som jeg selvfølgelig lige blev nødt til at prøve. Farven er helt fantastisk synes jeg, den er dejlig sommerlig.
# 4: Jeg havde jo givet min far biografbilletter i farsdags gave. Så vi valgte at vi ville ind og se Men in Black 3, og det er virkelig en god film! Både med en masse action og en masse komik, lige noget for mig og min far.
# 5: Jeg elsker virkelig orkideer. Og vi har lige nu en rigtig flot lilla en stående i vores vindue i stuen. Man bliver altid så glad af at se på dem, synes jeg.
# 6: Jeg er gået igang med twilight-sagaen igen. Jeg har læst disse bøger så meget, at jeg tror jeg kan samtlige linjer i bøgerne, men jeg bliver alligevel ved med at synes at de er helt fantastiske.
Hvis I vil følge mig på instagram, hedder jeg ‘frkstubba’ derinde.

2 tanker om "Instagram moments #7"

  1. Christina

    Ja, MIB3 var virkelig virkelig god! Det er helt klart en film jeg godt kunne finde på at købe, når den engang udkommer på bluray :p ..

    Og twilight er fantastisk i mine øjne; jeg er lige nu på jagt efter bøgerne på engelsk, så jeg kan læse dem (igen) istedet.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *