Dagens gøremål

Dagen idag har været tiltrængt; jeg synes der er mange ting som vi har udskudt herhjemme og det ville jeg bruge weekenden på. For eksempel startede jeg dagen med at støvsuge, tørre støv af og skifte sengetøj. Nu sidder jeg og får lidt sen frokost, inden jeg skal videre til næste punkt på min dagsorden. Jeg vil have færdiggjort ildertingene (link), og så overvejer jeg lidt om jeg skal sy lidt til mine egne dyr, nu hvor symaskinen er fremme.
I aften skal vi så ud til mine forældre og grille. Jeg synes måske ikke helt, at det er ‘grill-vejr’ idag, men som min far siger, så er ‘alt vejr grill vejr’, hehe. Men hyggeligt skal det nu nok blive. Efterfølgende tager vi ud til stranden og ser på Sankt Hans bålet. Det er egentlig ikke noget jeg går så vildt meget op i, og jeg må indrømme at jeg kun tager derud fordi jeg følges med mine forældre – men jeg synes faktisk det er lidt hyggeligt, at sidde og se på bålet.
Skal du holde sankt hans i aften?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *