Kanel muffins

Nu har jeg fundet ud af forskellen på cupcakes og muffins, så derfor hedder dette ndlæg ‘kanel muffins’, selvom jeg jo har en idé om at bruge disse til cupcakes – altså muffins med pynt.
Vi plejer faktisk at bruge denne opskrift til kage – den her kendt herhjemme som ‘gammelkage’. Men hvorfor ikke bare bruge samme opskrift til cupcakes? Dog var dejen rimelig tyk, så jeg har tilføjet noget mælk som vi ellers ikke plejer at komme i.

(til ca. 25 muffins)

  • 250g sukker
  • 300g hvedemel
  • 88g smeltet margarine
  • 1½ spk. kanel
  • 1½ tsk. natron
  • 4-4½dl. kærnemælk
  • 1 dl. mælk

Alle de tørre ingredienser blandes sammen i en skål. Herefter mixes kærnemælken i. Derefter tilsættes margerinen (der er let afkølet). Det hele mixes indtil det har en lind konsistens. Så tilføjes mælken langsomt, indtil det får den konsistens der ønskes.

Bagetid: Kagen bages ved 200C i ca. 15min.

10 tanker om "Kanel muffins"

  1. Negle Lir

    Må lige høre hvor du har fundet ud af hvad forskellen er, og hvad du mener forskellen er? For mig bekendt, så er dette cupckaes.
    Muffins er bagt i en større og højere form. Og hæver op til dobbeltstørrelse og får sådan en “bobbel” ovenpå. 🙂
    (men måske er det lidt ligesom pasta/spaghetti, trøfler/romkugler, krebinetter/karbonader osv.)

    Svar
  2. Negle Lir

    Må lige høre hvor du har fundet ud af hvad forskellen er, og hvad du mener forskellen er? For mig bekendt, så er dette cupckaes.
    Muffins er bagt i en større og højere form. Og hæver op til dobbeltstørrelse og får sådan en “bobbel” ovenpå. 🙂
    (men måske er det lidt ligesom pasta/spaghetti, trøfler/romkugler, krebinetter/karbonader osv.)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *