En glædelig nyhed

[source]

Jeg har jo hele tiden vidst, at min tid i børnehaven på et eller andet tidspunkt ville være forbi; da hende der var sygemeldt (som jeg er vikar for), jo på et tidspunkt nok ville komme tilbage. Den dag var nu kommet .. Jeg vidste at hun gerne ville starte op på fuld tid fra på mandag af og det efterlod mig lidt i en usikker zone, for var min tid så forbi derude? Efter deres snak igår, var det tid til jeg skulle have en snak med lederen idag omkring det.
Jeg må indrømme, at jeg var ret sikker på at jeg skulle til at sige ‘farvel’; og det var jeg rigtig ked af, for jeg nyder virkelig at være derude. Midt i samtalen begynder lederen at snakke om at de rigtig er så glade for mig derude, ville de så gerne have jeg bare fortsatte. Der er dog lige noget ferie og sådan noget jeg skal tage, for at det kan hænge sammen, men jeg er simpelthen så glad! Jeg er nu garanteret arbejde frem til d. 12 oktober; hvad tiden derefter bringer .. well, time will tell. 

10 tanker om "En glædelig nyhed"

 1. Christina

  Tak putte! 🙂
  Ja, jeg håber. Altså, der er 60 ansatte i institutionen – så jeg kan jo håbe på at der til oktober er en ledig stilling til mig 😀

  Svar
 2. Christina

  Tak putte! 🙂
  Ja, jeg håber. Altså, der er 60 ansatte i institutionen – så jeg kan jo håbe på at der til oktober er en ledig stilling til mig 😀

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *