NOTD: Coralicious m. blomster

Det er faktisk ikke sådan mine negle ser ud idag; men jeg synes bare at designet var så sødt, at I blev nødt til at se det.

Jeg har leget lidt med min dotting tool, og jeg vil sige at jeg bliver bedre og bedre til det. Jeg fortrød dog, at jeg havde brugt en orange til at lave midten på blomsten (og pletter rundtom ligesom de hvide) – for det ligner lidt den koralfarvede, som jeg har på som bund. Men sådan er det nu engang, hehe.

7 tanker om "NOTD: Coralicious m. blomster"

 1. Christina

  Mange mange tak 🙂 – ja, planen var at blomsterne skulle være simple (og nemme at lave).

  Hehe. Jeg har også holdt mig LANGT væk fra rød, fordi jeg synes det var 'for rødt' (har det på samme måde med gule lakker). Men så så jeg denne i matas og så blev jeg jo nødt til at eje den.

  ja, den orange er fin – jeg blev bare overrasket over, at farverne ligner hinanden SÅ meget.. Så på den måde synes jeg det er synd.

  Ja, det er mit første rigtige forsøg med dotteren, så jeg må indrømme jeg er godt tilfreds – men det er i hvert fald ikke sidste gang jeg leger med den 🙂

  Svar
 2. Christina

  Taaaaaaak 😀 .. Ej, jeg ved heller ikke om det gør noget, men når jeg havde regnet med at farverne skilte sig mere ud fra hinanden.. Så er det en smule ærgerligt, synes jeg 😛

  Svar
 3. Negle Lir

  Jeg bruger aldrig rød neglelak fordi det simpelthen er for ***** agtigt. MEN jeg tror da jeg skal kigge efter en coralfarvet som her. Det ser rigtid sofistikeret ud 🙂 Og flotte enkle blomster du har lavet, jeg synes det ser god ud med den orage prik, det kunne sagtens have været bundfarven istedet 🙂 Jeg må vist også igang med at lege lidt mere det dotteren 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *