Dumme symaskine!

Jeg satte mig ved symaskinen igår, for at blive færdig med nogle af de ting jeg har omtalt før (se indlægget her). Jeg manglede at sy fire kurve og en hule; og da jeg havde tid igår tog jeg først til Esbjerg efter fyld og så igang da jeg kom hjem.
Desværre var symaskinen ikke helt med på idéen om, at den skulle bruges. Jeg endte med at knække 3 nåle og lige pludselig ville undertråden og overtråden ikke ‘hænge sammen’. Jeg må indrømme, at jeg på det tidspunkt var lige på kanten til at smide symaskinen ud af vinduet – derfor valgte jeg at pakke det sammen, og så se om den var mere samarbejdsvillig idag.
Jeg satte mig derfor skeptisk ved symaskinen idag; jeg håbede virkelig på at den ville samarbejde idag. Efter en del problemer med trådene igen idag, lykkedes det endeligt! Puh! Så jeg gik igang med at sy og sy og sy. For nu ville jeg bare være færdig! .. Men jeg overvejer virkelig om det næste jeg skal investere i skal være en ny symaskine, for det er tit jeg ikke kan samarbejde med den.
.. Imens jeg så synes alt går strålende, finder jeg ud af at jeg ikke har nok fyld til kurvene – ØV! Så kunne jeg ikke blive færdig med mine ting alligevel. Nu må jeg bare snart afsted (igen) efter fyld, så det sidste kan blive færdig og  det hele kan blive sendt. Jeg blev helt færdig med hulen og to af kurvene, og resultatet heraf er jeg godt tilfreds med.

8 tanker om "Dumme symaskine!"

 1. Christina

  Hvis mig og symaskinen ikke bliver bedre venner, så nej. Så kan man ikke bestille den; for så ender jeg sgu med at få grå hår 😛

  Ehm, men HVIS jeg nu får den til at virke, vil den koste omkring 150kr 🙂

  Svar
 2. Christina

  Haha. Så langt tænkte jeg faktisk slet ikke :b jeg var bare meget meget træt at den symaskine! Men det kunne selvfølgelig bære spændende at prøve at samle den igen – det kunne være den ville virke mere bagefter end den gør nu ;P

  Svar
 3. Negle Lir

  Kunne ikke lade være med at fnise da jeg så du et sted havde skrevet at du havde smidt symaskinen ud af vinduet i arrigskab “nå jeg prøver igen imorgen” hehe, skulle du så til at lime symaskinen sammen først? 😉 Lidt handywoman er man vel .-D

  Svar
 4. tiinerdk

  Det kan jeg godt forstå! Ville også ønske jeg havde en symåskine, for så ville jeg også prøve at lave sådan nogle til mine katte 😉

  Svar
 5. Christina

  Mange tak 🙂 De er egentlig også nemme nok at lave (når alt andet altså går som man vil). Jeg regner med at mine egne basser snart skal have nogle selv :p

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *