Kawasaki eller AllStars?

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal vælge?! Jeg har besluttet mig om at det nu er på tide med nye sko – og jeg har da fået det mindsket ind til, at det skal være enten kawasaki eller allstars (se billederne). Uanset hvad, så ved jeg de skal være sorte, hehe.

Jeg har før haft kawasaki, og jeg var virkelig glad for dem! Så jeg ved, at hvis jeg køber dem så fortryder jeg det ikke – men det kunne jo også være fedt at prøve noget nyt? Især fordi jeg virkelig er vild med de nye AllStars.

Hvad ville du vælge?
Og hvorfor?

26 tanker om "Kawasaki eller AllStars?"

 1. Christina

  Uh. Jeg har jo aldrig selv haft AllStars, men jeg kan godt høre at flertallet synes at det er dem jeg skal prøve. Så jeg regner med at det skal være sådan nogle jeg skal investere i til d. 1 🙂

  Svar
 2. Christina

  Uh. Jeg har jo aldrig selv haft AllStars, men jeg kan godt høre at flertallet synes at det er dem jeg skal prøve. Så jeg regner med at det skal være sådan nogle jeg skal investere i til d. 1 🙂

  Svar
 3. Christina

  Ja, det er virkelig et svært valg. Og nu har en kammerat vist mig nogle andre sko, som jeg også er ret vilde med. Argh. Godt at jeg ikke skal bruge dem til 'noget', så jeg kan jo bare vente med at købe dem til jeg har besluttet det.

  Men kender du det, når man først har sat det for sig? .. Så skulle jeg gerne have haft skoene igår :i

  Svar
 4. Christina

  Ja, det er virkelig et svært valg. Og nu har en kammerat vist mig nogle andre sko, som jeg også er ret vilde med. Argh. Godt at jeg ikke skal bruge dem til 'noget', så jeg kan jo bare vente med at købe dem til jeg har besluttet det.

  Men kender du det, når man først har sat det for sig? .. Så skulle jeg gerne have haft skoene igår :i

  Svar
 5. Christina

  Uh. Jeg har vidst lidt brede futter. Jeg må prøve dem og se hvordan det ser ud (og føles). Men tak fordi du siger det, for så vil jeg da i hvert fald ikke købe dem online uden at have prøvet dem først 🙂

  Jeg har en del sko der er korte, så derfor er jeg på jagt efter nogle med kant – hvad hedder det egentlig? 😛 støvletter? Ej, jeg aner det ikke.

  Svar
 6. Christina

  Uh. Jeg har vidst lidt brede futter. Jeg må prøve dem og se hvordan det ser ud (og føles). Men tak fordi du siger det, for så vil jeg da i hvert fald ikke købe dem online uden at have prøvet dem først 🙂

  Jeg har en del sko der er korte, så derfor er jeg på jagt efter nogle med kant – hvad hedder det egentlig? 😛 støvletter? Ej, jeg aner det ikke.

  Svar
 7. Christina

  Jeg eeelsker kawasaki. Har kawasaki ikke også levet i mange år? :p
  – men jeg må indrømme, at jeg også er meget meget meget vild med allstars, så det kunne godt være det er dem det ender med. 😛

  Svar
 8. Christina

  Jeg eeelsker kawasaki. Har kawasaki ikke også levet i mange år? :p
  – men jeg må indrømme, at jeg også er meget meget meget vild med allstars, så det kunne godt være det er dem det ender med. 😛

  Svar
 9. Negle Lir

  All-star. De sorte kawasaki er ved atvære yt!! All-stars har levet i mange mange år, det er en af de ting der aldrig går af mode. Og den nye bund er sej :-p

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *