Gelenegle med turkise tipper

Igår kom min veninde på besøg, for jeg skulle lave gelenegle på hende. Det er ikke første gang; men det er første gang at vi begyndte at lege lidt med farver og andre slags tipper.
Normalt laver vi dem med hvide tipper og så bare klar gele, men denne gang brugte vi klare tipper, og blandede glitter i gelen, for at få den farve tipper som vi gerne ville. Desværre var glitteret ikke særlig dækkende, så vi blev nødt til at gøre tipperne lidt tykke (slet ikke optimalt), men så ved vi til næste gang at vi skal gøre et eller andet andet.
Jeg kom desværre bare til at være lidt hård ved hende, så jeg fik filet hul nogle steder. Heldigivs heler det da igen, hehe. Det ser jo bare desværre ikke så godt ud. Udover det, er billederne blevet ualmindelig dårlige – jeg ved virkelig ikke hvad der skete, men jeg kunne slet ikke samarbejde med kameraet, øv!

Hvad synes du?

2 tanker om "Gelenegle med turkise tipper"

 1. Christina

  Tak, jeg er også selv helt vild med farven.

  Jeg har ikke brugt skabelon til disse negle, blot klare tipper. Jeg tror at årsagen til at de ser så brede ud (for du har ret i, at de ser brede ud på billederne), er at vi gjorde dem så tykke for at man kunne se farven. Desværre ikke optimalt, men man lærer jo af sine fejl 😉

  Men altså, når man kigger på dem 'i virkeligheden', så ser de ikke nær så brede ud, som de gør på billedet 🙂

  Svar
 2. Negle Lir

  Fed farve!! 😀
  Bygger du tipper på skabelonen? Jeg synes de ser meget brede ud, især tommelfinger, men det kan også være vinklen det snyder!!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *