Hvad jeg har gang i

Jeg har fået af vide, at bloggen er blevet en smule forsømt – og det er måske rigtig nok. Det beklager jeg virkelig, jeg har bare for tiden så mange ting der fylder mine tanker, at jeg ikke helt har overskuddet til at blogge om løst og fast.

Jeg har en masse ting, jeg rigtig gerne vil – men jeg må indrømme, at min overskud overhovedet ikke er der. Jeg bruger for tiden blandt andet meget energi på at tænke på, hvordan min arbejdssituation ser ud fremover. Jeg er jo kun vikar, og hende der var sygemeldt er så småt på vej tilbage, men det er uklart om det er fuldtid eller ej – hvor det efterlader mig? Ja, jeg ved det ikke. Jeg ved faktisk ingenting. Og så er jeg bare træt hele tiden. Jeg bliver nødt til at tage mig selv i nakken når jeg kommer hjem, for hvis jeg ligger mig på sofaen .. Ja, så sover jeg snildt 2,3,4 timer.
Men nu har i måske lidt en forklaring på hvad der foregår, hvis I undrer jer over at der ingen indlæg kommer – på forhånd undskyld!
Men jeg har selvfølgelig nogle ting jeg har gang i herhjemme. Jeg finder det dog kun frem, når jeg føler overskuddet er til det. Fx. er jeg jo som før nævnt (link) igang med at gøre nogle ilderting færdige, jeg mangler ikke så meget der. Derudover er jeg også ved at færdiggøre et billede til min venindes datter.
Men i kære læsere, jeg skal nok komme ’tilbage’, det lover jeg! Jeg skal bare også have mig selv med, når jeg blogger. Jeg følger jo stadig med i blogverden og jeg giver da også en kommentar indimellem.
Derudover! Jeg overvejer at starte en spørgerunde, kunne der være interesse for det?
– Har I nogle spørgsmål til mig, som I brænder for at jeg skal svare på?

2 tanker om "Hvad jeg har gang i"

 1. Christina

  Jeg håber virkelig også det kommer tilbage – og selvfølgelig skal den nok det! Nu er det ikke kun arbejdssituationen der fylder, men det er det der fylder mest. Suk.

  Ja, jeg tænkte at det kunne være nogle ville spørge om noget – så skal de have lov til det :p haha.

  Svar
 2. Anjaaeh

  Håber snart dit manglende overskud og energi kommer tilbage, så du kan få det lidt bedre. Det er aldrig sjovt at gå i uvished…

  Spørgerunder er altid så hyggelige, for man lærer en masse om personen bag bloggen. – Jeg tror bare ikke jeg har nogen spørgsmål, da jeg jo bare ville spørge dig privat hvis der var 🙂 Men jeg håber da at andre er friske på at stille nogle interessante spørgsmål til dig.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *