Vestkystløb 2012

Jeg har i dag været til Vestkystløb i Esbjerg for første gang nogensinde. Jeg må indrømme, at jeg har været meget spektisk med at skulle med. Specielt fordi sådan noget med ‘løb’ aldrig rigtig har været mig. Men af en eller anden grund, havde jeg hørt mig selv sige ja – og så måtte jeg jo tage med. Hehe.
Vi skulle reklamere for kids-world mens vi gik rundt (jeps, jeg valgte at komme på ‘gå’ holdet). Så vi havde fået nogle fede grønne t-shirts at skulle rende rundt i. Jeg var glad for min var lidt stor, for så var det intet problem at have min regnjakke indenunder. Dog holdte det tørt hele vejen, heldigvis.
Vi gik 4,8km og min tid er sikkert for mange ikke imponerende. Men når man ikke har dyrket nogen form for sport i laaang tid, synes jeg at alt var acceptabelt. Jeg må indrømme, at jeg havde nogle tidspunkter undervejs, hvor jeg ikke rigtig gad mere og det gik måske en smule ud over Louise – undskyld! (jeg håber du kan leve med det?) .. Men jeg gjorde det, og det var en lettelse, da man endelig så målstregen.
.. Om vi skal med til det næste år? Tja, det må tiden vidst vise. Jeg er i hvert fald blevet positiv overrasket over hele arrangementet.

Var du med?

18 tanker om "Vestkystløb 2012"

 1. Christina

  Jeg ville selvfølgelig gerne have gået hurtigere, ingen tvivl omd et. Men det kunne jeg virkelig ikke. Men jeg regner med – at hvis jeg skal til det næste år, at så skal det gøres betydende bedre 🙂

  Svar
 2. Christina

  Jeg ville selvfølgelig gerne have gået hurtigere, ingen tvivl omd et. Men det kunne jeg virkelig ikke. Men jeg regner med – at hvis jeg skal til det næste år, at så skal det gøres betydende bedre 🙂

  Svar
 3. Gitte Christine

  Så længe tiden er tilfredsstillende for dig – så er det det vigtigste, vil jeg mene :).. Nu er jeg vant til at gå lange ture, for at få motion, og nej det er ikke sikkert at jeg ville være tilfreds med tiden, hvis det var min tid (uden at kende den) – men derfor kan det stadig godt være super flot for dig. Vi går jo i forskellig fart og er i forskellig kondi.. 🙂

  Svar
 4. Gitte Christine

  Så længe tiden er tilfredsstillende for dig – så er det det vigtigste, vil jeg mene :).. Nu er jeg vant til at gå lange ture, for at få motion, og nej det er ikke sikkert at jeg ville være tilfreds med tiden, hvis det var min tid (uden at kende den) – men derfor kan det stadig godt være super flot for dig. Vi går jo i forskellig fart og er i forskellig kondi.. 🙂

  Svar
 5. Anjaaeh

  Det der med fællesløb er heller ikke ligefrem min stil. Jeg er mere til ego-løb, hehe. Men det er da fedt at du gjorde det alligevel! 🙂

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *