New in: Negleting

Postmanden kom med 3 pakker idag – yay! Denne gang var det lidt negleting jeg havde købt på ebay. Jeg synes altid at det er spændende hvornår pakkerne kommer, eftersom at der kan gå op til 4 uger. Denne gang gik der kun 2 uger, så det var jo super lækkert!
Jeg kan gå helt amok med at købe ting, når jeg befinder mig på eBay – og har meget meget svært ved at nøjes. Jeg købte filene, da jeg i lang tid kun har haft nogle elendige file og det er virkelig ikke optimalt når man fx. laver gelenegle. Derudover har jeg købt gele; et nyt mærke, så er ret spændt på om det er holdbart. Egentlig ville jeg ikke købe gele på ebay, men det var simpelthen så billigt at jeg ikke kunne lade vær. Slutlig faldt jeg over denne beholder, som jeg længe har manglet når jeg har lavet negle.

2 tanker om "New in: Negleting"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 tanker om "New in: Negleting"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *