Alene hjemme og en smule misundelig

Kæresten er draget mod Horsens med nogle kammerater for at høre Metallica – og jeg må indrømme, at jeg er en smuule misundelig! Jeg ville rigtig gerne have været med. Jeg er ikke den store Metallica-fan selv, men jeg tror bare at det bliver en kæmpe oplevelse for dem! 
Så fordi jeg er alene hjemme, en smule misundelig og prøver at blive rask til arbejde i morgen, har jeg givet mig selv lov til at hygge lidt med usundt mad og chips. Nu håber jeg bare på at der kommer en eller anden god film i tv’et, så jeg har noget at spise chipsene til.
Hvad laver I i aften?

4 tanker om "Alene hjemme og en smule misundelig"

  1. Dots

    Tak fordi du kiggede forbi min blog og skønt at du har lyst til at følge! Det er jeg super glad for :))) Hvor er detcogså bare en dejlig blog du her har. Glæder mig til at følge dig:))) vi blogger ved her i blogland;) knus Dots

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *