7dags challenge, dag 3: Favorit

Jeg har fundet lidt af mine favorit-produkter, men det skifter selvfølgelig hele tiden.

# 1: Hver dag bruger jeg min deodorant “Pure and beauty“. Jeg har prøvet en passe roll-ons, men det er altid denne jeg falder tilbage til. Den dufter frisk og holder i lang tid. Derudover har jeg 3 parfumer, som jeg veksler lidt imellem; Lancome – Hypnose, Lacoste – touch of pink og Viktor & Rolf – flowerbomb.
# 2: Hver morgen når jeg står op, bruger jeg mine favorit make-up produkter. Jeg starter altid ud med at bruge enten ELF’s All Over Cover eller dækstiften fra Manhattan. Derefter bruger jeg min BB-cream fra ganier og slutter af med pudderen fra Manhattan og pudderen fra ELF. Når det er gjort bruger jeg min mascara og eyeliner.
# 3: jeg har jo en del neglelakker (hvor mange jeg har, har jeg faktisk ikke tal på), men når det skal gå hurtigt og jeg bare skal have en lak på, for at styrke mine negle, så ender jeg altid ved disse 3. Lakken fra Rimmen er en 5i1, som er basecoat, topcoat, plejer, hardener og lak. Jeg bruger faktisk altid denne lak som top coat på alle andre lakker. Den næste er en Hard as nails i ‘petite pink‘ fra Sally Hansen. Jeg er helt vild med farven! Den sidste i rækken er ‘nude now‘ også fra Sally Hansen. Den bruger jeg en del, når mine negle bare skal se naturlige ud.
Jeg deltager jo i Anjas Photochallenge, vil du være med? Så se mere her.
Nu har jeg jo vist nogle af mine make-up produkter. Kunne der være interesse for, at jeg laver reviews af sådan noget?

4 tanker om "7dags challenge, dag 3: Favorit"

 1. Christina

  Argh!! For filan; jeg synes jeg havde læst den igennem. Jeg retter det lige, for det er selvfølgelig 'hver morgen NÅR jeg står op' 😛 – jeg retter det med det samme!

  Den lyserøde er ikke fra Shania, men fra Sally Hansen? 🙂 Men ja, kunne godt forestille mig, at den ville være super lækker med en mat top coat på.

  Svar
 2. Lisa Thestrup

  Hehe jeg er vild med punkt 2: hver morgen inden jeg står op lægger jeg dette makeup… Ligger du i sengen og gør det så? :-p
  Prøv at lægge en Mat topcoat på den lyserøde fra Shania, det ser bragende godt ud 😀

  Svar
 3. Anjaaeh

  Jeg vil meget gerne læse reviews om den slags produkter 🙂 Makeup er ikke min stærke side, så det er altid lærerigt at læse andres erfaringer og meninger.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *