Venindebesøg

Her i weekenden var en af mine bedste veninder, Anja, på besøg.  Hun kom egentlig fordi vi skulle åbne for tilmelding til The Dooking Ferrets Show. – så hvis du har ilder, synes jeg da du skal tilmelde dine ildere til denne udstilling!
Vi besluttede os for at købe lidt til en rigtig hyggeaften; så vi købte en maasse slik og pizza, som vi skulle hygge med imens vi så Anden. Dog blev der ikke set så meget film, da snakken gik om alt mellem himmel og jord – men hyggeligt, dét var det!
Udover at smovse en masse slik, gik vi også i køkkenet hvor vi bagte banan-cupcakes. Det er samme opskrift, som jeg brugte til banankagen, dog har jeg tilføjet lidt mælk, så de blev mere flydende. Og det var helt sikkert en succes!
Men i dag skal hun desværre hjem, da jeg skal hjem og fejre at min mor. Hun har fødselsdag idag, så vi skal hjem og spise ved mine forældre her i aften.

3 tanker om "Venindebesøg"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *