Lidt nyt

I dag har jeg været nede i byen og bruge nogle af de penge jeg ikke har (jeg er nemlig så heldig ikke at have fået løn, suk). Jeg skulle egentlig bare ned efter Grøn-te, men opdagede der var tilbud på matas-serien, så jeg blev nødt til lige at købe lidt der.
Jeg har købt en rensemælk, en skintonic og en creme i matas serien. Jeg er så træt af at have tør hud, og jeg har længe snakket om at jeg vil have gjort noget ved det; så nu skal det være! Jeg håber på at kunne blive bedre til at bruge dette hver dag – og at det så hjælper!
Udover mine renseprodukter købte jeg også en Seasalt grøn-te. Det er en te der bl.a. renser ud i fordøjelsessystemet og derved giver et vægttab på 3-4kg på 14 dage. Dog er det meget koncentreret det der er i teen, så man må kun bruge den i 14 dage – hvor man skal tage en kop te hver anden dag. Derefter skal man holde min. 1 måneds pause, før man må bruge det igen. Teen indeholder Hvidtjørn, Ginseng og Sennes; hvidtjørn virker kolesterol’sænkende og letter på humøret. Ginseng renser ud og giver energi. Du kan læse mere om teen her.

.. Nu vil jeg smutte, så jeg kan få støvsuget lidt. Anja kommer nemlig nu her!

6 tanker om "Lidt nyt"

  1. Anjaaeh

    Den the lyder godt nok spændende! – Kan du ikke skrive om hvordan du synes den er, når du engang kommer i gang med at bruge den? 🙂

    – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *