Behind the blog: Dyreglad-pige

Heidi fra bloggen dyreglad-pige.blogspot.dk har været så sød at svare på mine spørgsmål til denne måneds Behind The Blog. I kan se hendes blog ved at trykke her.
 
Fortæl om dig selv; hvem er du, hvor gammel er du og hvad laver du?
Jeg hedder Heidi. Jeg bor i Odense med min dejlige forlovede, vores 3 fantastiske dyr. Jeg er lige blevet 21 år. Jeg er lige droppet ud af skolen, da jeg har fået konstateret angst, og det er rigtig ærgerligt, at jeg er blevet nødt til det, men for mig er det vigtigt at få det godt igen(:
Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvilke tre skulle det så være? Og hvorfor?
Dyreglad, kontrollerende, serie freak. Jeg elsker dyr, og det er noget, jeg går rigtig meget op i.  Ved visse ting vil jeg gerne have kontrol over, fx med at handle ind, der vil jeg gerne sørge for, at der er styr på det hele.
Hvor ser du dig selv om 5 år?
Jeg håber, jeg er gift med min forlovede. At jeg er blevet rask og har et job eller i gang med en uddannelse.
Hvad er din største drøm?
Det er nok, at jeg får udgivet en bog. Jeg elsker at skrive, og har været med i en del blade med historier også i aviser. Har også en historie med i en bog, hvor der er 11 andre der også er med. Men det ville være en kæmpe drøm, der gik i opfyldelse, hvis jeg fik udgivet min egen bog.
Hvad er dit bedste minde?
Den er lidt svær, fordi har en masse dejlige minder, men mit bedste er helt klart en af dem, jeg har med min forlovede. Det var dengang, vores ene kat Nala fødte 3 fantastiske killinger, hvor vi beholdte hende den ene killing. Jeg havde længe gået og ventet på, at Nala blev gravid, så da hun endelig blev det, glædede jeg mig så meget til, at hun fødte. Jeg havde regnet ud, hvornår hun skulle føde.
Jeg havde læst om det på nettet. Så jeg var forberedt. Men det er et dejligt minde, jeg tænker tilbage på med glæde, fordi den killing vi valgte at beholde blev kørt ned i denne uge, så det er dejligt at tænke på den dag, hun blev født.
Fortæl noget om dig selv ikke ret mange ved.
Før jeg mødte min forlovede, der sov jeg med fjernsynet tændt, og det gjorde jeg i flere år. Jeg følte mig tryg, når fjernsynet var tændt, og så var der lys i rummet. Det er der ikke særlig mange, der ved.
Hvad fik dig til at begynde at blogge?
Min mor og søster bloggede, og min mor fortalte en del om det, og jeg læste med i deres blog, og lysten blev større og større, og så begyndte jeg at blogge.
Hvorfor blogger du? Har du en drøm eller et mål med din blog?
Jeg blogger, fordi jeg elsker at skrive, og tanken om at der er nogle, der gider at læse med, gør lysten endnu større. Jeg har ikke nogle drøm eller mål med min blog. Ikke andet end at jeg får flere læsere, og at bloggen bliver større.
Hvad er det bedste ved at blogge? Og hvad er det værste?
Det bedste er, at jeg ved, at der er nogle, der følger med. Men også det at man får skrevet tingene ned, det gør ligesom et eller andet, når jeg får tingene skrevet ned.
Hmm det værste. Den er lidt svær. Men nok at jeg er blevet så afhængig af at blogge. Det med at komme ind og læse andres blogge, og få skrevet indlæg hver dag. Men det er nok, fordi jeg føler, jeg bliver stresset, hvis jeg ikke kommer ind og får læst blogs.
Hvad blogger du mest om?
Jeg blogger om mange forskellige ting, men jeg blogger nok mest om dyr. Men det er mere i perioder, at jeg blogger meget om mine dyr. Men jeg blogger også om ting, jeg får shoppet, om mine følelser osv.
Hvorfor hedder din blog det den gør?
Min blog hedder det, som den gør, fordi jeg er så dyre glad, som jeg er. Så da jeg skulle finde et blognavn, var det ikke svært at finde på et.
Hvordan er du kommet så langt med din blog?
Jeg har brugt og bruger stadig meget tid på at skrive til andre blogge, kommentere deres indlæg, så kigger de ofte forbi min blog, og nogle bliver faste læsere. Det har i hvert fald det, der har gjort, at jeg har fået en del læsere.
Hvilke tanker har du gjort dig omkring designet på din blog?
Ang. Min header fik jeg min veninde til at lave den, og billederne valgte jeg, fordi jeg er så glad for dyr, og alle dyrene er med på min header, og så er min forlovede også med på den. Men ellers med farver osv på min blog, det skifter jeg lidt imellem. Men jeg sørger for, at min blog er meget lys i det, da jeg synes, det giver et godt indtryk og virker positivt, når den er lys.
Tager du hensyn til noget eller nogen, når du blogger? Er der noget du aldrig kunne finde på at skrive på din blog?
Jeg tager ikke hensyn til noget eller nogen. Selvom jeg ved noget af min familie læser med, skriver jeg stadigvæk det, der falder mig ind. Jeg synes, det er en god måde, at min familie får et indblik i mine følelser.
Jeg ville aldrig kunne finde på at skrive om mit sexliv. Det er en alt for privat ting for mig til at alle skal vide noget om det. Jeg er meget åben omkring min blog med, at de skal vide meget om mig, men nok ikke lige på det område(:
Hvilken slags blogs læser du selv? Hvorfor?
De blogs jeg læser er meget forskellige. Men jeg kan godt lide at læse blogs, der er personlige, da man så får et indtryk af personen bag bloggen.
Men jeg læser også modeblogs, hvor de viser de ting, de får shoppet. Jeg kan også godt lide blogs, hvor de viser noget om neglelakke, med hvilke de bruger osv. Så det er meget forskelligt. Og selvfølgelig blogs der skriver om dyr, men synes ikke, der er så mange blogge, der skriver så meget om dyr, som mig. Men de blogs er jeg selvfølgelig helt vilde med(:
Hvilken slags musik hører du? Og hvilken sang kan du høre igen og igen?
Jeg er typen, der ikke hører specielt meget butik. Det er mest, når jeg kører i bil, eller når jeg sidder og skal skrive en historie til et blad eller en avis.
En sang jeg kan høre igen og igen er ” I will survive.” af Gloria Gaynor. Den minder mig om, at man skal holde ud.
Hvis du stod overfor dit sidste måltid; hvad ville du så have at spise?
Uuh den er svær. Det må enten være boller i karry eller Mac D. Jeg har en stor svaghed for Mac d, men boller i karry elsker jeg virkelig også.
Hvad var dit sidste køb? Og hvad bliver det næste?
Mit sidste køb er CSI New York sæson 6. Jeg aner faktisk ikke, hvad mit næste køb bliver. Jeg er typen, der ofte tænker en ekstra gang over, hvad jeg bruger min penge på. Så indtil videre ved jeg ikke helt, hvad mit næste køb bliver.
Hvad er det første du gør om morgenen? Og det sidste inden du går i seng?
Det er at tjekke, hvad klokken er på mobilen, og om jeg har fået nogle smser. Det sidste jeg gør, inden jeg går i seng, det er at smøre mine læber ind i læbepomade og smøre mine hænder ind i creme.
Hvis du skal nævne et citat/motto, hvilket skal det så være? Og hvorfor?
Mit motto er ” Dyr er ingen stemme, så jeg taler for dem.”
Og det er det, fordi jeg som sagt er utrolig glad for dyr, og jeg går meget op i, at dyr har det godt, og ikke kun mine egne dyr. Så det motto passer rigtig godt på mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *