Ny taske

I lørdags da vi skulle til bryllup (link), havde jeg et problem – eller, jeg har egentlig snakket om det i lang tid. Jeg vil så gerne kunne have mit kamera med, men den taske jeg har til kameraet er bare stor og grim. Jeg kunne derfor godt tænke mig en taske, der var pæn og som var stor nok til at rumme kameraet.
Derfor, da kæresten, hans bror og jeg alligevel skulle til Esbjerg, besluttede jeg mig for at gå på jagt efter en taske. Pludselig så jeg denne taske; jeg var slet ikke i tvivl om at det var denne det skulle være. Den er af mærket Sassymanii” og købt i BikBok. Den er helt sort; desværre gjorde blitzen sådan, at det ligner den er grålig.
Den har et rum foran, hvor der lige er plads til mobilen. Indeni er det store rum delt i midten af en lomme. Den er dejlig stor uden at se voldsom ud, og jeg bruger den allerede hver gang jeg skal noget. Derudover har den skulderrem, som jeg synes er en dejlig ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *