Indhold i min taske

Lisa har lige lavet et indlæg på sin blog, hvor hun viser hvad hun altid har i sin taske. Jeg synes idéen var super fin, så da jeg idag alligevel tog billeder af min nye taske (link), tænkte jeg at jeg også kunne tage et billede af indholdet. 
Dette er det der stort set altid er i min taske; ofte har jeg dog også solbriller og en kalender med mig. Men jeg har altid lidt af alt muligt med. Det er lidt komisk, for de gange hvor jeg ikke har haft plaster med mig, har jeg virkelig haft behov for det. Så nu er det fast inventar i min taske; ligesom alt det andet er.
Hvad har du som fast inventar i din taske?

3 tanker om "Indhold i min taske"

 1. Christina

  Hehe. Jeg har endnu ikke haft brug for min oplader til mobilen, ej heller haft brug for min ipad – men mon ikke den dag engang kommer? :p hehe.

  Jeg fylder i min taske alt efter hvad jeg mangler. Hvis jeg på et tidspunkt bliver træt af ikke at have fx min kalender med .. Jamen så bliver den også fast inventar i min taske 😛

  GUD! Jeg har da også en USB-nøgle i min taske… Hvorfor har jeg dog ikke fået det på billedet 😛 Det må være en fejl, for den ligger i hvert fald i tasken. Hehe.

  Svar
 2. Fru Olsen

  Det var dog beskedent dit indhold i tasken 🙂
  Jeg har altid med på farten: mobiltelefon, iPad, kalender, oplader til mobiltelefon, oplader til ipad, en sybox med håndcreme, briller og klenex, en sybox med USB nøgler, en lille box til hygiejneprodukter, kuglepenne + det løse …..

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *