Neglelak-projekt

Undskyld den dårlige billedkvalitet

Jeg er igang med at komme alle mine lakker på swatches. Jeg synes det er super smart, men det er noget af et arbejde. Det tager lang tid, men jeg skal nok vise jer resultatet når jeg er færdig. Samtidig har jeg været igang med at rydde op i lakkerne – så alle lakker der er klumpede, tørre eller andet, der gør at jeg ikke bruger dem; ja, de ryger ud.

4 tanker om "Neglelak-projekt"

 1. Anjaaeh

  Det er jo genialt. Jeg skal helt sikkert også have anskaffet mig sådan nogle. – Også selvom min neglelak-samling er ret lille, hehe. – så; TAK! <3

  Svar
 2. Anjaaeh

  Det er jo genialt. Jeg skal helt sikkert også have anskaffet mig sådan nogle. – Også selvom min neglelak-samling er ret lille, hehe. – så; TAK! <3

  Svar
 3. Anjaaeh

  Det var fandeme en god idé! 🙂 Hvor har du købt de der swatches henne – og hvad har de kostet?

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *