Bryllup

I går var kæresten og jeg til kærestens fætters bryllup – og sikke en dag! Jeg kan ikke mindes at jeg har været til bryllup for, så egentlig synes jeg at det var en stor ting at skulle ’til bryllup’. Og det er en dag jeg sen vil glemme. Så hvis brudeparret læser dette indlæg, så tak fordi vi måtte komme med!
Vi skulle starte i kirken, hvor bruden kom i den smukkeste kjole; jeg var virkelig vild med den. Den var simpel uden at være kedelig, og så gjorde den samtidig sådan at den gravide mave bruden havde ikke blev et fokuspunkt. Efter kirken skulle vi ud og spise og festen blev holdt i god tradition forstand, med diverse taler, sange, masser af kys fra brudeparret og så videre.
Jeg fik taget omkring 200 billeder på dagen, men da jeg ikke vil have ansigter m.m. på bloggen (og jeg ikke vil dele en masse billeder af brudeparret, hvis nu de ikke ønsker det), har I kun fået en meget meget lille del af billederne. De resterende billeder vil jeg give til brudeparret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *