Gelenegle

Jeg har fået lavet gele negle idag – hvor jeg ville bruge de pulvere jeg, for noget tid siden, lavede et indlæg om (link). Jeg må dog indrømme, at jeg synes det var ret besværligt at arbejde med; forhåbentlig er det nemmere at arbejde med, når man laver det på andre.
Det er første gang jeg prøver at bruge klare tipper – og jeg synes faktisk at jeg har fået lavet en god glidende overgang på de fleste af neglene, så man ikke kan se tippen. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg prøver at bruge klare tipper – det giver nogle helt andre muligheder.

6 tanker om "Gelenegle"

  1. Christina

    Mange tak 🙂
    – det er faktisk nemt nok når man lige finder ud af hvordan man skal gøre. Det eneste der er med det, er at man skal have tålmodighed til det, for det tager laang tid 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *