Kærestens fødselsdag

I dag har min kæreste fødselsdag – hurraaa! Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville dække bord og købe rundstykker, så der var morgenmad når han stod op. Jeg stod derfor tidligt i bad og cyklede i føtex efter rundstykker og hjem og dække bord, alt imens kæresten stadig lå og sov. Da jeg havde gjort det, vækkede jeg knægten – og han blev selvfølgelig glad for min lille ‘overraskelse’.
Vi havde ingen gæster i dag, så han fik kun en gave fra mig og en fra mine forældre. Min mor synes dog ikke, at han skulle snydes for at have endnu en gave at åbne på dagen, så jeg havde fået gaven fra dem med hjem til ham. I gaven fra mig fik han en adidas’jakke (se link), som han i noget tid havde snakket om; jeg er selv HELT vild med den! Af mine forældre fik han en elektrisk tandbørste – i ved den fra Mikkel Hansen-reklamerne – som han også havde ønsket sig.
Dagen sluttede vi af nede i parken (vi har jo ingen have selv), hvor vi grillede med nogle gode venner. Det var skide hyggeligt. Vejret har jo idag været helt fantastisk, så selvfølgelig skulle vi udenfor at spise! Det var slet ikke til diskussion.

4 tanker om "Kærestens fødselsdag"

 1. Christina

  Ja, jeg synes altså også jeg er lidt sød. Høhø 😀 ..
  Jeg har sagt 'tillykke' videre til ham, tak.

  Du kommer idag! Og jeg har købt jordbær og ananas; er det okay? :b

  Svar
 2. Anjaaeh

  Bare jeg havde så betænksom en kæreste, som du er. Og hvor er der bare fint pyntet op! – Tillykke til Claus!!!

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *