Mailo 3år!

Min lille Mailo-mus bliver 3år idag. Hurra! Jeg er imponeret over at han faktisk får lov at blive 3år, da jeg i noget tid har frygtet han er syg. Han har tabt sig ret meget, men dyrlægen siger han er som han skal være – så måske jeg bare er en bekymret ilder-mor?
Men Mailo købte vi ved en privat, som ikke kunne have ham mere. Selvom planen var, at vi bare skulle ned og besøge ham og at det ikke var fast om vi skulle have ham med hjem, så var jeg solgt. Han var så fantastisk og med sit charmerende ansigt, kunne vi jo ikke sige nej.
På vej hjem var vi ved at overveje at skifte hans navn og vi var faktisk blevet enige om at han skulle hedde Rieks. Det ville jo passe godt til, når nu Rofus også startede med R. Men efter nogle dage, hvor vi gang på gang havde kaldt ham Mailo – blev vi enige om at beholde det navn. Det passede simpelthen bare bedre til ham.

10 tanker om "Mailo 3år!"

 1. Lille Lisa

  Tillykke til Mailo med dagen 🙂
  (-og til de andre der også har haft fødselsdag på det seneste)

  Dejlige billeder, af skønne væsner 🙂

  Kh. Lisa

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *