Nyt i postkassen

Idag modtog jeg lidt med posten. Jeg elsker simpelthen at åbne postkassen og se, at der er små pakker med mit navn på! Også selvom jeg jo selv har købt det, er jeg altid spændt på hvad det egentlig er jeg får – måske er det fordi jeg køber en del på nettet, og ikke altid kan huske hvad jeg har købt? Sådan går det tit, når jeg sidder og shopper lidt på eBay.
Jeg havde bestilt et cover til mig og kæresten. Mit cover er det med glimmer på og kæresten synes det andet cover var lidt fedt, så det købte jeg til ham. Jeg er allerede super glad for mit køb – og jeg håber selvfølgelig også at knægten bliver glad for sin.
Derudover fik jeg også mine nye stempler til når jeg laver stamping. Jeg har lånt Louises ene stempel, hvor der er et stort gummi i den ene ende og en lille i den anden – og det er virkelig praktisk når man laver forskellige mønstre. Så nu købte jeg en, for den lille er nemmere at arbejde med end den store til små mønstre. Derudover kom jeg til at købe en anden, hvor skraberen er i den anden ende.

4 tanker om "Nyt i postkassen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *