Humor

Ja, jeg ved godt dette indlæg måske ikke er super interressant, men jeg har det lidt dårligt med at der intet sker på bloggen. Men jeg kæmper stadig med at blive rask .. og når jeg bliver det – så kommer jeg tilbage med en masse indlæg! Jeg har nemlig en masse kreative projekter i ærmet.

2 tanker om "Humor"

 1. Christina

  Åh, det er godt. Jeg må nemlig indrømme, at jeg har lidt dårlig samvittighed. Men nu virker det som om at jeg er ved at være rask – så kan jeg endelig komme igang med at lave lidt 😀

  Ja, jeg synes altså den er ret god 😀

  Svar
 2. Fru Ugelvig

  hehe Christina.. 🙂 jeg synes det er helt ok.. jeg har heller ikke lige været så forfærdelig aktiv på bloggen de sidste par dage.. 🙂 har travlt med at afslutte projekter, inden barslen er slut.. Men uanset hvad så fik jeg da et smil på læben.. 🙂 Så tak for det.. 🙂

  Kh Marianne

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *