Rofus 3år!

Min lille rod har idag fødselsdag! Hurraaaa! Han bliver 3 år idag og det er jo utroligt! Jeg købte ham til et marked og det var rimelig spontant (og ja, jeg ved godt at det ikke er de bedste vilkår at købe ham fra), men det var kærlighed ved første blik og jeg blev bare nødt til at eje ham!
Rofus er simpelthen så intelligent at vi til tider er ved at få grå hår af ham. Men selvom han er en daglig udfordring fordi han skal op og undersøge alt, så er han den sødeste og blideste ilderbasse man kunne forestille sig. Selvom vi havde en kamp med ham som hvalp, da han bed alt og alle er han nu blevet en dejlig ilderdreng, der aldrig kunne finde på at bide. Han er nysgerrig og vi finder ham ofte igang med at gøre ting, som han ikke må .. Haha. Han er en lille dreng med stor personlig!

11 tanker om "Rofus 3år!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *