Cupcakes

Da jeg næsten lige har købt en cupcake form til ovnen, tænkte jeg at den skulle prøves. Desværre var mine papirsforme for store, så de har fået lidt nogle underlige former. Men jeg må indrømme, at jeg troede at forme var forme – så jeg må på jagt efter nogle, som passer til min nye cupcake-form.
Jeg besluttede mig for at lave vanille cupcakes/muffins, for det havde jeg tingene til. Nu står de så i køkkenet og køler af og jeg er spændt på om de smager lige så godt som de dufter. Om de skal have frosting på ved jeg endnu ikke – det må tiden ligesom vise 🙂

8 tanker om "Cupcakes"

 1. Daisy

  jeg har lavet nutellamuffins, og alle herhjemme (undtaget daniel) var/er vilde med dem 🙂 har bare ikke fået lavet noget indlæg om dem endnu 🙁

  Svar
 2. Christina

  Jeg er frisk på alle opskrifter! 😀
  – jeg er jo kun lige begyndt at bage .. Så det eneste jeg har haft succes med er mine vanille cupcakes med chokolade frosting. Jeg synes bare frostingen smager så fed, har du forskellige variationer af det måske? 🙂

  Svar
 3. Karina/KariN

  Vanille muffins er så lækre 😀 Hvis man kan lide chokolade så er det en sikker vinder at komme på 😀 og ellers passer citron eller lime frosting også rigtig godt til vanille 😛
  Du siger bare til hvis du en dag løber tør for muffin eller frosting opskrifter eller ideer, jeg bager jo selv ret ofte og har efterhånden prøvet rigtig mange opskrifter

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 tanker om "Cupcakes"

 1. Daisy

  jeg har lavet nutellamuffins, og alle herhjemme (undtaget daniel) var/er vilde med dem 🙂 har bare ikke fået lavet noget indlæg om dem endnu 🙁

  Svar
 2. Christina

  Jeg er frisk på alle opskrifter! 😀
  – jeg er jo kun lige begyndt at bage .. Så det eneste jeg har haft succes med er mine vanille cupcakes med chokolade frosting. Jeg synes bare frostingen smager så fed, har du forskellige variationer af det måske? 🙂

  Svar
 3. Karina/KariN

  Vanille muffins er så lækre 😀 Hvis man kan lide chokolade så er det en sikker vinder at komme på 😀 og ellers passer citron eller lime frosting også rigtig godt til vanille 😛
  Du siger bare til hvis du en dag løber tør for muffin eller frosting opskrifter eller ideer, jeg bager jo selv ret ofte og har efterhånden prøvet rigtig mange opskrifter

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *