Tello 2år!

Idag er det Tellos fødselsdag .. Hurra hurra hurraaa! Min dejlige Tello bliver idag 2 år. Jeg synes det er ret vildt, at han allerede bliver så gammel! Han bliver idag forkælet med kys og kæl – og måske lidt godbidder. 
 
Der er vidst ingen tvivl om, at han er mors dreng. Kæresten og Tello har deres daglige kampe, hvor Tello viser kæresten hvem der bestemmer – nemlig Tello. Men selvom de har deres kampe, så er han altså den dejligste puttegris der findes!

Stort tillykke med fødselsdagen både til min Tello-mus! Og selvfølgelig også til de andre søskende fra kuldet og tillykke til Perry som desværre lige er kommet i ilderhimlen. Perry, du er savnet!

8 tanker om "Tello 2år!"

 1. Christina

  Du må ikke græde, skat! <3 .. Men jeg blev nødt til at sende et tillykke afsted til Perry.

  Hvor dejligt at Pesto og Paris havde en god dag – lavede de mange ulykker? For det gjorde tello. Pf :p

  Svar
 2. Anjaaeh

  Tillykke Tello-skat. Nu græder jeg sørme igen. Hvor er det dog forfærdeligt at mangle min lille Perry. *suk*. Men Paris og Pesto havde en rigtig hyggelig dag – og jeg er sikker på at jeg skulle hilse Tello fra dem 😉

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar
 3. Anjaaeh

  Tillykke Tello-skat. Nu græder jeg sørme igen. Hvor er det dog forfærdeligt at mangle min lille Perry. *suk*. Men Paris og Pesto havde en rigtig hyggelig dag – og jeg er sikker på at jeg skulle hilse Tello fra dem 😉

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *