Filmanmeldelse: Alice in Wonderland

Resume fra kino:

Johnny Depp spiller hovedrollen som Den gale Hattemager i filmatiseringen af Lewis Carrolls eventyr ‘Alice i Eventyrland’. 19-årige Alice vender tilbage til den eventyrlige verden, hun første gang oplevede som en ung pige. Alice møder her igen sine barndomsvenner: Hr. Kanin, Di og Dum, Syvsoveren, Kålormen, Filurkatten og Den gale Hattemager. Dronningen af Eventyrland er krigerisk og Alice må bekæmpe hendes brutale regime og kastes ud på en fantastisk rejse for at finde sin sande skæbne.
‘Alice i Eventyrland’ er instrueret af Tim Burton (‘Edward Saksehånd’,Sweeney Todd). Filmen modtog to Oscar-statuetter for Bedste kostumedesign og Bedste scenografi.
Trailer til filmen
Min anmeldelse:

Jeg synes virkelig filmen var eventyrlig. Jeg havde helt lyst til at se filmen igen, da den var færdig. Den indeholder så mange forskellige elementer og så er filmen bare så flot! Jeg er helt vild med alle de forskellige kostumer de har på. Udover at være flot lavet, så synes jeg den er sjov. Den har nogle super sjove elementer.
Og så er jeg forelsket i Hattemageren. Det kan selvfølgelig godt være fordi det er Johnny Depp der spiller ham, og ham har jeg en svaghed for, men jeg synes virkelig han er fantastisk. Han er godt spillet, ser fantastisk ud. Jeg må dog indrømme, at jeg sad i slutningen af filmen og råbe ‘Alice, så kys ham dog!’. Det ville jeg have synes var en bedste afslutning for Hattemageren.
Kæresten synes den var en smule speciel og underlig, men jeg synes virkelig det er det der giver filmen charmen. Den er ‘barnlig’ på en hel fantastisk måde!
Har du set filmen? Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *