NOTD: Pearl Pink

Sådan ser neglene ud idag. Jeg købte jo for noget tid siden nye lakker fra elf (link). Jeg har længe ville tage denne lak på, men besluttede mig for at vente til den lak jeg havde på blev grim.
Jeg må dog indrømme, at jeg blev lidt skuffet over denne lak. Som I kan se på billedet, kan man stadig se noget af mine egne negle igennem lakken, og de har altså fået 4 gange! Det synes jeg er ret dårligt. Men jeg kan godt lide, at den er nuancerende. Så jeg overvejer at komme den på, næste gang jeg laver hvide tipper. Det tror jeg kunne se fedt ud.
Efter at være begyndt på arbejde er alle mine negle knækkede, så de er desværre ikke så flotte længere. Forhåbentlig vokser de sig snart lange igen. For nu har de alle forskellige længder, og det ser da lidt fjollet ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *